Barion Pixel
royaltuning logo
Edit Content

Szállítással kapcsolatos kérdések

A szállítási idő 1-2 munkanap, GLS és Foxpost esetében is. A délig beérkezett rendeléseket még aznap feladjuk. Így az esetek 99%-ban már másnapra kiérkeznek.

Szállítási költségek:
-GLS utánvétellel: 1690Ft
-GLS Előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel:1340Ft
-Foxpost automatába előreutalással: 1190 Ft
Packeta csomagpont utánvétellel:1290
-Packeta csomagpont előreutalással: 940

30.000 ft felett ingyenes a szállítás

Mindegyik terméknél jelzi automatikusan a rendszer, hogy készleten van-e vagy előrendelhető. Ha előrendelhető akkor is adható le rendelés, csak várni kell a beszerzésére. Átlagosan 5-7 nap alatt érkeznek meg az “előrendelhető” termékek.

Megrendelésse kapcsolatos kérdések

Nem kötelező, azonban számos előnnyel jár ha készít egy fiókot a rendeléskor.
Pár kattintással jóvá lehet hagyni, hogy felhasználói fiókot is készítsen automatikusan a rendszer. A rendelés folyamán a fiókjában tudja követni a csomag állapotát, következő rendeléseknél pedig már el lesznek mentve az adatai .

Ha nem biztos benne, hogy melyik termék lenne önnek megfelelő vegye fel velünk a kapcsolatot a “segíthetünk” gombra kattintva a lap alján és a lehető leghamarabb segítünk a választásban

Hibás rendelés esetén vagy ha nem elégedett a termékkel, lehetőség van cserére vagy visszaküldésre. Mindkét esetben emailben kell jelezni az ügyfélszolgálat felé ezt, és felvesszük veled a kapcsolatot.
Email cím: info@royaltuning.hu

A webshop megbízhatóságát a független vásárlói visszajelzésekkel szeretnénk átláthatóvá tenni. Ebben az árukereső a partnerünk, akik kérdőiv formájában minden vásárlónktól kérnek visszajelzést. Ezeket a véleményeket bárki elolvashatja akár évekre visszamenőleg is.

Fizetéssel kapcsolatos kérdése

Utánvétel, tehát amikor átveszed a csomagot akkor fizeted ki. A futároknál lehet kártyával és kézpéznben is fizetni.
Foxpost automatánál csak bankkártyával lehet fizetni.

Online bankkártyás fizetésre is van lehetősés Barion és Paylike fizetőkapun keresztül. Mindkét lehetőség maximális biztonságot nyújt, ezért is választottuk ezt a két céget.

Banki átutalás, ebben az esetben egy bankszámlaszámra kell elutalni a rendelés értékét, és az összeg beérkezése után feladjuk a csomagot.
Az átvételkor már nem kell fizetni, csak átvenni a csomagot

Az autókulcs részei-Mikrokapcsolók

mikrokapcsolo blog

Az autókulcs részei-Mikrokapcsolók

Az autókulcsok belsejében található apró kapcsolók, melyek felelősek az ingerület átvitelért.

Amikor a kulcsházon lévő gumigombokat nyomkodjuk, valójában ez a lényeg alatta, ez továbbítja, a jelet a vezérlőegységnek, a burkolat csupán védelemként van jelen.
Mivel az autót havonta több 100 alkalommal nyitjuk zárjuk, előbb utóbb kikopnak a nyomógombok.

Ekkor még nincs veszve semmi!!
Ha már ekkor közbelépünk, és a kulcsházat, vagy amelyik típusnál lehetséges csak a gombsort kicseréljük ismét évekig nem lesz rá gondunk. A jellemzőbb viszont, hogy húzzuk, halasztjuk a cserét, de a gomb egyre jobban kilukad, majd le is szakad a helyéről.

Ha nem takarja a nyomógomb a panelt egyrészt rondán néz ki, másrészt a mikrokapcsolók forrasztásai így pár napon belül egy erőteljesebb nyomásnál elfogják engedni a nyáklapot és annyi volt a távvezérlésnek
mikrokapcsolo blog2
Nem mellesleg a kocsi kulcs saját példámból kiindulva megfordul kabát/nadrágzsebben asztalon stb. helyeken ahol a belekerülő kosz további károkat okozhat.

A Mikrokapcsolók cseréje.

A mikrókapcsolók cseréje  szakértelmet igényel, mivel SMD forrasztással vannak felhelyezvemikrokapcsolo blog
Itt nincs plusz hely az elnagyolt forrasztásnak, mivel kivan pontosan mérve, hogy hogy fér el a kulcsházba a panel.

0