royaltuning logo
Edit

Szállítással kapcsolatos kérdések

A szállítási idő 1-2 munkanap, GLS és Foxpost esetében is. A délig beérkezett rendeléseket még aznap feladjuk. Így az esetek 99%-ban már másnapra kiérkeznek.

Szállítási költségek:
-GLS utánvétellel: 1490Ft
-GLS Előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel: 1150Ft
-Foxpost automatába előreutalással: 899 Ft

20.000 ft felett ingyenes a szállítás

Mindegyik terméknél jelzi automatikusan a rendszer, hogy készleten van-e vagy előrendelhető. Ha előrendelhető akkor is adható le rendelés, csak várni kell a beszerzésére. Átlagosan 5-7 nap alatt érkeznek meg az “előrendelhető” termékek.

Megrendelésse kapcsolatos kérdések

Nem kötelező, azonban számos előnnyel jár ha készít egy fiókot a rendeléskor.
Pár kattintással jóvá lehet hagyni, hogy felhasználói fiókot is készítsen automatikusan a rendszer. A rendelés folyamán a fiókjában tudja követni a csomag állapotát, következő rendeléseknél pedig már el lesznek mentve az adatai .

Ha nem biztos benne, hogy melyik termék lenne önnek megfelelő vegye fel velünk a kapcsolatot a “segíthetünk” gombra kattintva a lap alján és a lehető leghamarabb segítünk a választásban

Hibás rendelés esetén vagy ha nem elégedett a termékkel, lehetőség van cserére vagy visszaküldésre. Mindkét esetben emailben kell jelezni az ügyfélszolgálat felé ezt, és felvesszük veled a kapcsolatot.
Email cím: info@royaltuning.hu

A webshop megbízhatóságát a független vásárlói visszajelzésekkel szeretnénk átláthatóvá tenni. Ebben az árukereső a partnerünk, akik kérdőiv formájában minden vásárlónktól kérnek visszajelzést. Ezeket a véleményeket bárki elolvashatja akár évekre visszamenőleg is.

Fizetéssel kapcsolatos kérdése

Utánvétel, tehát amikor átveszed a csomagot akkor fizeted ki. A futároknál lehet kártyával és kézpéznben is fizetni.
Foxpost automatánál csak bankkártyával lehet fizetni.

Online bankkártyás fizetésre is van lehetősés Barion és Paylike fizetőkapun keresztül. Mindkét lehetőség maximális biztonságot nyújt, ezért is választottuk ezt a két céget.

Banki átutalás, ebben az esetben egy bankszámlaszámra kell elutalni a rendelés értékét, és az összeg beérkezése után feladjuk a csomagot.
Az átvételkor már nem kell fizetni, csak átvenni a csomagot

vizlepergeto Spray

Szélvédő Vízlepergető Nano Spray

Ebben a blog bejegyzésben a Q11 Nano technológiás vízlepergető spray-t szeretnénk bemutatni.

szelvedo sprayA nano bevonatok karosszériára már régóta a köztudatban vannak. Ezeknek az előnyeit már a szélvédőre és az üvegekre is tudjuk használni. Az esős évszakban gyakori probléma, hogy hiába kapcsoljuk be az ablaktörlőt, olyan erősen esik, hogy nem bírja hatékonyan elvezetni a vizet.

vizlepergeto Spray
vizlepergeto Spray

A vízlepergető spray a szélvédőre és akár az oldalsó üvegekre is fel lehet vinni. A nano rétegnek köszönhetően a víz nem áll meg az üvegen, hanem még csepp formában lepereg.
A nano spray olyan hatékony, hogy akár az ablaktörlő használata nélkül is lehet biztonságosan közlekedni egy zápornál. Az eső 60 km/h felett teljes mértékben lepereg!

A Vízlepergető spray használata

  1. Az üveg felületeket alaposan le kell tisztítani és leszárítani. A Nano spray könnyen használható szórófejes flakonban van, így megfelelően porlasztva tudjuk felvinni.
  2. Miután alaposan befújtuk a szélvédőt, pár percet hagyni kell hatni, majd egy tiszta mikrószálas törlőkendővel alaposan letörölhetjük.

Az üvegen nem hagy nyomot, valóban láthatatlan védőréteget képez de az eső alkalmával már látni fogjuk a hatását. A csapadék mellett a kosz is nehezebben tapad meg az üvegeken így kevesebbet kell takarítani az autót.

 

0