Barion Pixel
royaltuning logo
Edit Content

Szállítással kapcsolatos kérdések

A szállítási idő 1-2 munkanap, GLS és Foxpost esetében is. A délig beérkezett rendeléseket még aznap feladjuk. Így az esetek 99%-ban már másnapra kiérkeznek.

Szállítási költségek:
-GLS utánvétellel: 1690Ft
-GLS Előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel:1340Ft
-Foxpost automatába előreutalással: 1190 Ft
Packeta csomagpont utánvétellel:1290
-Packeta csomagpont előreutalással: 940

30.000 ft felett ingyenes a szállítás

Mindegyik terméknél jelzi automatikusan a rendszer, hogy készleten van-e vagy előrendelhető. Ha előrendelhető akkor is adható le rendelés, csak várni kell a beszerzésére. Átlagosan 5-7 nap alatt érkeznek meg az “előrendelhető” termékek.

Megrendelésse kapcsolatos kérdések

Nem kötelező, azonban számos előnnyel jár ha készít egy fiókot a rendeléskor.
Pár kattintással jóvá lehet hagyni, hogy felhasználói fiókot is készítsen automatikusan a rendszer. A rendelés folyamán a fiókjában tudja követni a csomag állapotát, következő rendeléseknél pedig már el lesznek mentve az adatai .

Ha nem biztos benne, hogy melyik termék lenne önnek megfelelő vegye fel velünk a kapcsolatot a “segíthetünk” gombra kattintva a lap alján és a lehető leghamarabb segítünk a választásban

Hibás rendelés esetén vagy ha nem elégedett a termékkel, lehetőség van cserére vagy visszaküldésre. Mindkét esetben emailben kell jelezni az ügyfélszolgálat felé ezt, és felvesszük veled a kapcsolatot.
Email cím: info@royaltuning.hu

A webshop megbízhatóságát a független vásárlói visszajelzésekkel szeretnénk átláthatóvá tenni. Ebben az árukereső a partnerünk, akik kérdőiv formájában minden vásárlónktól kérnek visszajelzést. Ezeket a véleményeket bárki elolvashatja akár évekre visszamenőleg is.

Fizetéssel kapcsolatos kérdése

Utánvétel, tehát amikor átveszed a csomagot akkor fizeted ki. A futároknál lehet kártyával és kézpéznben is fizetni.
Foxpost automatánál csak bankkártyával lehet fizetni.

Online bankkártyás fizetésre is van lehetősés Barion és Paylike fizetőkapun keresztül. Mindkét lehetőség maximális biztonságot nyújt, ezért is választottuk ezt a két céget.

Banki átutalás, ebben az esetben egy bankszámlaszámra kell elutalni a rendelés értékét, és az összeg beérkezése után feladjuk a csomagot.
Az átvételkor már nem kell fizetni, csak átvenni a csomagot

Kátrány eltávolítása autóról

Akár egy frissen aszfaltozott úton kellett végig haladnod , akár az építkezés során parkoltál túl közel az aszfaltozáshoz,  a kátrány szemcsék rákerültek a fényezésedre ami nagyon bosszantó tud lenni.

Nemcsak elrontja az autó kinézetét, de ha túl sokáig hagyod rajta, károsíthatja a fényezést is.

Ha ezt a cikket olvasod, nagy valószínűséggel találkoztál már ezzel a bosszantó problémával, és segítséget keresel a megoldáshoz. 

A legrosszabb az egészben, hogy ha az aszfalt egyszer rászárad az autódra, rendkívül nehéz eltávolítani a felületről. Ragadós és tapadós anyag, és a száradással együtt keményedik ki. Így útburkolatnak tökéletes, de a fényezéseden nem szeretnéd viszontlátni.

Nézzük, hogyan lehet eltávolítani az aszfaltot az autódról néhány egyszerű módszerrel.

Léteznek háztartásokban is megtalálható szerek amelyek jók lehetnek, de mindenképp azt ajánljuk, hogy kimondottan erre kifejlesztett szert érdemes használni. Ezek olyan vegyületet tartalmaznak amelyek a már megszáradt kátrányt is képesek vissza oldani, és a fényezés roncsolása nélkül fogják eltávolítani a szennyeződéseket.

Házi megoldások: 

WD40 Spray.. a mindenre is jó csodaszer! 
A WD40 olajtartalma segíthet a fel tapadt kátrány feloldásában, és így könnyebben eltudjuk majd távolítani a szennyeződést. Ez a megoldás viszont csak a friss kátránynál használható, ami még nem száradt meg. A kátrányos felületet permetezzük be WD40-nel és hagyjuk legalább fél órát hatni. Ezt követően mikroszálas kendővel próbáljuk meg letörölni a szennyeződést. 

Benzin és higítók

Sok helyen olvasni házi megoldásnak a benzin vagy a higító használatát, azonban ettől óvva intenénk mindekit. Az ilyen szerek bemattíthatják a fényezést, így kátrány nem marad fent, de jó eséllyel egy matt folt lesz a kezelés helyén.

Szakszerű megoldás, kátrány eltávolító készletek:

Az eltávolító szerek olyan összetétellel rendelkeznek, amelyek hatékonyan feloldják a kátrányt és így elválik a fényezéstől. Nem szükséges hozzá dörzsölni vagy más módon  erővel leszedni a feltapadt kátrányt. 

Az ilyen készítmények a legtöbb esetben a már megszáradt, ki keményedett kátrányt is vissza tudják oldani, és könnyedén eltávolíthatóak lesznek. 

A kátrány eltávolító használata nagyon egyszerű. 

Az oldószert permetezzük fel a szennyezett területre, majd hagyjuk állni 5-10 percet. Ilyenkor már látszódni fog, hogy elkezd feloldódni a kátrány és folyékonnyá válik.
Magasnyomású mosóval érdemes lemosni. Ha maradt fent kátrány akkor újra megismételhető a folyamat. 

A kezelést követően érdemes a zsíroldó spray-vel is lekezelni a felületet, hogy minden feldoldott maradék anyga lekerüljön a karosszériáról.

Nem csak kátrányos szennyeződésre használható az oldószer. A makacs gyanta, és ragasztó foltokat is képes hatékonyan feloldani a készlet.

0
    0
    Kosár tartalma
    Üres a kosaradVissza a shopba