Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Audi A4 váltószoknya

22 készleten
2 999 Ft
/db

AUDI A4 VÁLTÓSZOKNYA

Az Audi váltószoknyákra jellemző, hogy hosszú évekig nagyon jól bírják, de aztán ezek is megkopnak és betöredezik a bőr felülete. A váltógombon a bőr elvékonyodik, majd felszakad a felülete.
Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN AUDIKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓSZOKNYA?

Audi A4 8E B6 B7 2000- 

A keret méretét ellenőrizni kell rendelés elött. Képek közt fent van a mérete.

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓSZOKNYA?

A váltószoknya anyaga bőr, fekete színű fekete varrással. Kompletten a beépítőkerettel össze van szerelve, így nagyon egyszerű a cseréje. 

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓSZOKNYÁT?

A cseréje nagyon egyszerű, a váltószoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. A váltórúdhoz egy fém gyűrű rögzíti a váltógombot, ezt le kell csípni. A váltógombot ezután felfele kell húzni, ezután pedig bepattintani a váltószoknya keretét

Az Audi modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz

audi_a4_valtoszoknya_kerettel (3)

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

A váltószoknya keretét ki kell pattintani. A váltórúdhoz egy fém gyűrű rögzíti, ezt le kell csípni. A váltógombot ezután felfele kell húzni. 

Ennek mintájára lehet vissza tenni az új szettet. A szorítógyűrűt tartalmazza a szett.

  • A váltószoknya méretét érdemes ellőrizni rendelés előtt!

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.