Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Ford automata váltógomb

14 készleten
7 990 Ft
/db

FORD AUTOMATA VÁLTÓGOMB

Az automata Ford váltógombok ugyan kevesebbet váltunk mint egy manuálissal, de ennek ellenére a bőrözése és a króm részek megkopnak. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN FORDOKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB?

Ford Focus 7
Ford C Max
Ford Galaxy
Ford Kuga

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB?

A váltógomb automata, fekete bőrözéssel és ezüst színű kiegészítőkkel
A rükverckapcsoló gombbal együtt van szerelve, kompletten ahogy a képeken is látható

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje nagyon egyszerű, a váltógombot felfele kell húzni, és így ki lehet húzni a váltóboxból. Az új váltógomb pálcáját be kell helyezni a váltóbox hüvelyébe és ezután bepattintani

A Ford modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat  is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

 

Általános
  • Váltógomb automata

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.