Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Honda Civic váltószoknya

36 készleten
2 899 Ft
/db

HONDA CIVIC VÁLTÓSZOKNYA

A Honda váltószoknyák is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN HONDÁKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓSZOKNYA?

Honda Civic 2006-2011
Honda TypeR 2006-2011

Gyári OEM szám: 54102-SMT-5

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓSZOKNYA?

A váltószoknya fekete színű fekete varrással. Kompletten a beépítőkerettel össze van szerelve, így nagyon egyszerű a cseréje.

A váltószoknyána a műanyag rögzítő elem is fent van.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓSZOKNYÁT

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról le kell tekerni a váltógombot. A váltószoknyát ki kell pattintani a keretébnél fogva, és ennek mintájára vissza tenni az új váltószoknyát.

A Honda modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

 

Gyárival megegyező kialakítású!

A Honda váltószoknya a gyárival megegyező kialakítású. 

A beépítőkerettel és a váltógombhoz rögzítő műanyaggal együtt van szerelve. 

 

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról le kell tekerni a váltógombot, a gyári szoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. Az új váltószoknyát vissza kell pattintani, a váltógombot pedig vissza tekerni a váltórúdra.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.