Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Kia bicskakulcs javító készlet

61 készleten
3 990 Ft
/csomag

Kia bicskakulcs javító készlet

A  Kia kulcsházak a használat során elkophatnak. A kulcsszár elkopik, nehezebben mozog a zárban, a nyomógombok pedig átszakadhatnak.

Ha a kulcs gombjai átszakadtak érdemes minél elöbb lecserélni a kulcsházat, mivel a sérülésen bejutó por és nedvesség tönkre teheti a komplett elektronikát így sokszorosára növelve a javítás költségét.

HOGY NÉZ KI A KULCSHÁZ?

A Kia kulcsház a gyárival megegyező kialakítású, három nyomógombos. Nyitó, záró és csomagtér gomb található meg a kulcsházon.
A gombok gumi és szilikon keverékből vannak így kényelmesen használhatóak, nem repednek ki a használat során.

A javító szett tartalmazza a kulcsházat, 3 mikrokapcsolót és elemet.

KIA KULCSHÁZ JAVÍTÓ SZETT TARTALMA:

kia kulcsház
Mikrokapcsoló 3db
Elem

kia KULCSHÁZ CSERÉJE

A cseréje nagyon egyszerű, a régi kulcs ház rögzítő csavarját ki kell hajtani. A kulcsház szétnyitása után az elektronikai panelre fel kell forrasztani a mikrokapcsolókat. Az elem a kulcsházban van rögzítve, ezt könnyen ki lehet cserélni az új elemre.

Az elemet szimplán a régi helyére be kell tenni, ez nem igényel szakértelmet.A mikrokapcsolókat forrasztással lehet kicserélni.

A kulcsszárat is áthelyezheti, ez esetben nincs szükség a kulcsszár másolására. Ezután a kulcs használatra kész, nem kell külön programozni mivel az elektronika nem lett újra cserélve.

  • Könnyen átszerelhető!
  • Gyári kialakítású
  • Nem szükséges programozni

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.