Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Mini Cooper váltógomb és váltószoknya 6sebességes

6 készleten
4 390 Ft
/db

MINI COOPER VÁLTÓGOMB ÉS VÁLTÓSZOKNYA 

A Mini váltógombok is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN MINKHEZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB VÁLTÓSZOKNYA SZETT?

Mini Cooper R50 R52 2001-

Gyári OEM szám: 25112753782

HOGY NÉZ KI A SZETT?

A váltógomb hat sebességes, a rükverc balra előre van rajta ahogyan a képeken is látszik
A váltógomb számlapja fényes felületű, körbe króm kerettel. A váltógomb teste bőrözött

A váltószoknya fekete színű fekete varrással. Kompletten a beépítőkerettel össze van szerelve, így nagyon egyszerű a cseréje. A szoknya anyaga  műbőr, mint a gyári váltószoknyáké.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot.  Egy keresztirányú bemarás van a váltórúdon, erre van rápattintva a váltógomb. A váltószoknya keretét ki kell pattintani, és lehúzni a helyéről.

 

A Mini modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

 

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot.  Egy keresztirányú bemarás van a váltórúdon, erre van rápattintva a váltógomb. Vissza rakáskor ennek alapján a keresztirányú marásra kell rápattintani a váltógombot.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.