Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Opel bicskakulcs 3gombos

18 készleten
3 999 Ft
/db

OPEL BICSKAKULCS 3GOMBOS

Az Opel kulcsházak a használat során elkophatnak. A kulcsszár elkopik, nehezebben mozog a zárban, a nyomógombok pedig átszakadhatnak. Ha a kulcs gombjai átszakadtak érdemes minél elöbb lecserélni a kulcsházat, mivel a sérülésen bejutó por és nedvesség tönkre teheti a komplett elektronikát így sokszorosára növelve a javítás költségét.

HOGY NÉZ KI A BICSKAKULCS?

Az Opel kulcsház a gyárival megegyező kialakítású, három nyomógombos. Nyitó záró és csomagtér gomb található meg a kulcsházon. A gombok gumi és szilikon keverékből vannak így kényelmesen használhatóak, nem repednek ki a használat során.

MILYEN OPEL KULCSOKKAL KOMPATIBILIS?

Opel Insignia
Opel Zafira B
Opel Astra J
és egyéb Opel modellek

A kulcshoz elem is elérhető kínálatunkban.

OPEL KULCSHÁZ CSERÉJE

A cseréje nagyon egyszerű, a régi kulcs házat szét kell húzni. A kulcsház szétnyitása után átkell szerelni az új kulcsházba az elektronikát és az immobiliser chippet. A kulcsszárat is át kell helyezni, így nincs szükség a kulcsszár másolására. Ezután a kulcs használatra kész, nem kell külön programozni mivel az elektronika nem lett újra cserélve.

Az Opel modellekhez a Royaltuningnál nemcsak kulcsházat találhatsz, hanem váltószoknyát és váltógombot is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

  • Könnyen átszerelhető!
  • Gyári kialakítású
  • Fém szárral együtt
  • Nem szükséges programozni

Cserélje le kopott kulcsházát!

Ha a gyári kulcs már kopott,nehezen nyílik akkor megérett a cserére. Ha a kulcs gombjai átszakadtak érdemes minél elöbb lecserélni a kulcsházat, mivel a sérülésen bejutó por és nedvesség tönkre teheti a komplett elektronikát így sokszorosára növelve a javítás költségét. 

Jó minőségű kulcsházak, amivel hosszú ideig nem lesz probléma!

A nyomógombok kiváló minőségű szilikon-gumi keverékből vannak így nem kell túl erősen nyomni a gombokat, illetve nem keményednek ki a gombok a használattól. 

Mit kell ellenőrizni megrendelés elött?

  • A régi tipusú sima nem bicskakulcsokat illetve az univerzális központi zár távirányítókat nem lehet ebbe átszerelni, nem egyezik meg a belsejük.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.