Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Peugeot kulcsház VA2

11 készleten
1 990 Ft
/db

Peugeot kulcsház 2 gombos

A Peugeot kulcsház a használat során elkophat. A kulcsszár elkopik, nehezebben mozog a zárban, a nyomógombok pedig átszakadhatnak. Ha a kulcs gombjai átszakadtak érdemes minél elöbb lecserélni a kulcsházat, mivel a sérülésen bejutó por és nedvesség tönkre teheti a komplett elektronikát így sokszorosára növelve a javítás költségét.

HOGY NÉZ KI A KULCS?

A Peugeot kulcsház a gyárival megegyező kialakítású, kettő nyomógombos. Nyitó és záró gomb található meg a kulcsházon.

A kulcsház hátoldala csavaros, a kulcsszár pedig téglalap alakú VA2 modell. A gyári kulcsát hasonlítsa össze a képekkel rendelés elött!

MILYEN PEUGEOT KULCSOKKAL KOMPATIBILIS?

Peugeot 307 2001-
Peugeot EXPERT 2007-
Peugeot 106 2000-
Peugeot 206 2001-
Peugeot 206 Cabrio 2002-
Peugeot 206 PLUS 2009-
Peugeot 406 2002-
Peugeot 607 2004-
és egyéb peugeot modellek

PEUGEOT KULCSHÁZ CSERÉJE

A Peugeot kulcs cseréje nagyon egyszerű, a régi kulcs ház hátoldalán lévő csavart ki kell hajtani. A kulcsház szétnyitása után átkell szerelni az új kulcsházba az elektronikát és az immobiliser chippet. A kulcsszárat is át kell helyezni, így nincs szükség a kulcsszár másolására. Ezután a kulcs használatra kész, nem kell külön programozni mivel az elektronika nem lett újra cserélve.

A Peugeot modellekhez a Royaltuningnál nemcsak kulcsházat  találhatsz, hanem váltószoknyát és váltógombot is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

  • Könnyen átszerelhető!
  • Gyári kialakítású
  • Nem szükséges programozni

Cserélje le kopott kulcsházát!

Ha a gyári kulcs már kopott,nehezen nyílik akkor megérett a cserére. Ha a kulcs gombjai átszakadtak érdemes minél elöbb lecserélni a kulcsházat, mivel a sérülésen bejutó por és nedvesség tönkre teheti a komplett elektronikát így sokszorosára növelve a javítás költségét. 

Jó minőségű kulcsházak, amivel hosszú ideig nem lesz probléma!

A nyomógombok kiváló minőségű szilikon-gumi keverékből vannak így nem kell túl erősen nyomni a gombokat, illetve nem keményednek ki a gombok a használattól. 

Mit kell ellenőrizni megrendelés elött?

  • A kulcsszár a VA2 típusúhoz való, amely téglalap alakú
  • A hátoldalán csavar fogja össze a kulcsházat.

Ha ettől eltérő a kulcsháza, akkor ahhoz is talál megefelelő típust a kulcsházak kategóriában. kulcsszar va2 1peugeot kulcshazcitroen kulcshaz 3

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.