Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Audi váltógomb és váltószoknya automata

4 készleten
19 000 Ft
/db

AUDI AUTOMATA VÁLTÓSZOKNYA ÉS VÁLTÓGOMB SZETT

Az Audi váltószoknyákra jellemző, hogy hosszú évekig nagyon jól bírják, de aztán ezek is megkopnak és betöredezik a bőr felülete. A váltógombon a bőr elvékonyodik, majd felsazakad a felülete. Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN AUDIKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓSZOKNYA VÁLTÓGOMB SZETT ?

Audi A6 C7 2012-2015
Audi A7 2012-2015

Gyári OEM szám: 4GD713139A

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓSZOKNYA,VÁLTÓGOMB ?

A váltószoknya fekete színű fekete varrással. Kompletten a beépítőkerettel össze van szerelve, így nagyon egyszerű a cseréje. A szoknya és a váltógomb anyaga bőr. A váltógomb automata, kompletten a kapcsológombbal együtt A képeken látható piros fül csak a beszerelésig szükséges rá, ez rögzíti a kapcsológombot. Ezután le kell pattintani.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓSZOKNYÁT ÉS A VÁLTÓGOMBOT ?

A cseréje nagyon egyszerű, a váltószoknya keretét ki kell pattintani a helyéről, és felfele kell húzni a váltógombot. Az új váltógombot vissza kell helyezni a váltórúdra,a váltószoknya keretet vissza kell pattintani a helyére, és ezzel kész is van a csere.   audi automata valtogomb

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.