Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

BA15S led narancssárga CANBUS EXTRA 2db

47 készleten
5 490 Ft
/pár

BA15S led narancssárga CANBUS EXTRA 2db

A ledes irányjelző izzókhoz bekell építeni plusz terhelést hogy ne villogjanak túl gyorsan. Ehhez a CANBUS EXTRA izzóhoz viszont nem szükséges semmilyen plusz átalakítás, mivel a beépített elektronika vezérli. Az izzó csere után a normál tempóban fog villogni az irányjelző.

A led nagy teljesítményű ledekkel van szerelve, így fényereje igazán erőteljes 1800 lumen! Az izzó teljes burkolata fémből van így biztosítva a megfelelő hő leadást és hosszú élettartamot.

 A szines fénye miatt alkalmas áttetsző lámpabúra alá. Sárga lámpabúra alá is betehető, erőteljes narancssárga fénye lesz a lámpának.

Kimondottan irányjelző izzónak ajánljuk, más felhasználásra nem alkalmas!

Az izzó foglalaton a bajonettzár pöckei egymással szemben állnak. Amennyiben olyan izzót keresel amin el van tolva akkor BAU15S foglalatú izzóra van szükséged.

Narancssárga fényt bocsájt ki, nagyon jó erős fénye van

Izzó adatai:

Rendszer: 12V 
Fogyasztás: 21 Watt
Fényerő: 1800Lumen

E jellel nem rendelkezik, közúti forgalomban nem használható.

 

Miért érdemes led izzóra cserélni a hagyományos égőket?

Mivel a hagyományos izzókkal ellentétben nem egy fémszál izzásával érik el a fény kibocsátást. Ennek köszönhetően a fény is jobban hasznosul, és hőtermelése sincs

Hosszú élettartam

A hagyományos izzók átlagosan 1000 üzemórát bírnak, míg a led izzók 30-100 ezret, és ez a különbség már nem elhanyagolható. Az izzószál hiánya miatt ráadásul az ütödés-rázkodás sem jár az izzó  meghibásodásával.- Olcsó fenntartás.
A hosszú élettartamból következik, hogy szinte nem is szorulnak cserére, így érdemes a nehezen szerelhető helyekre is led izzókat tenni.

 

BA15S P21W ledek felhasználhatóak:

  • Irányjelző
  • USA helyzetjelző

Helyigény

Az adott méretű lámpatest szinte teljes felületére lehet ledeket felszerelni, így még jobb fényhatást elérve. Ez belső világításnál lehet például nagyon hasznos.

Stabilan leadott fényerő

A led izzók nem vibrálnak a hagyományos izzókkal ellentétben. A szabad szemmel szinte nem is látható vibrálás pedig zavarja-fárasztja a sofőr szemét.

Gyorsan reagálnak

A led izzóknak nincs szükségük felmelegedésre, így felkapcsoláskor azonnal teljes erővel világítanak.

Az izzó fémházas ezáltal a hőleadása nagyon jó, és strapabíró burkolat védi az elektronikáját.

A mérete valamivel nagyobb mint a hagyományos P21W izzóké. Ez általában nem jelent problémát, de érdemes ellenőrizni megrendelés elött. 

ba15s led 1

Az izzó nagy teljesítményű ledchippekkel van szerelve, így fényereje igazán erőteljes 1800 lumen! Az izzó teljes burkolata fémből van így biztosítva a megfelelő hő leadást és hosszú élettartamot.

A CANBUS EXTRA izzóhoz nem szükséges semmilyen plusz átalakítás, mivel a beépített elektronika vezérli. Az izzó csere után a normál tempóban fog villogni az irányjelző.

led izzo canbusos 3

Mit kell ellenőrizni megrendelés elött?

  • BA15S izzó: Az irányjelző izzóknál a rögzítő pöckök egymással szemben vannak

ba15s izzo foglalata

 

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.