Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

BA9S led 2db

78 készleten
1 290 Ft
/pár

BA9S izzó párban

A BA9S izzók a bajonettzáras izzók, hasonlóan a ba15s izzókhoz, csak ezek vékonyabbak, 9mm átmérőjű a foglalat. A foglalaton a pöckök két oldalt egymással szemben vannak elhelyezve.

Ez a led izzó egy SMD ledes izzó, mely hideg fehér fényt bocsájt ki.

A ledek elől és a 4oldalán helyezkednek el rajta, kompakt méretű izzó nagy fényerővel. Ennek köszönhetően szép szórt fényt ad, kiválóan alkalmas helyzetjelzőnek és beltérvilágításnak is.

Az új autók már gyakran led világítással kerülnek gyártásra, azonban ha te is modernizálnád az autód fényeit, fillérekből megteheted az itt megtalálható izzókkal.

Hideg fehér fényt bocsájt ki, nagyon jó erős fénye van

Izzó adatai:

Rendszer: 12V 
Fogyasztás: 5 Watt
Fényerő: 480 Lumen

 

Növelt fényerővel

Ezen a BA9S izzón a led chippek két oldalt és elől lett telepítve, így kiválóan szórja a fényt. A kialakításának köszönhetően a ledek fényereje nagyobbnak hat, mivel jobban terti a fényét. Az izzó SMD ledekkel van felszerelve.

bax9s led izzo 7

Kompakt kialakítású izzó

Az izzó fémházas ezáltal a hőleadása nagyon jó, prémium kialakítású.

A mérete nem nagyobb mint a hagyományos H6W izzóké, így a legtöbb lámpatestbe probléma nélkül beépíthető.

bax9s led izzo 3

Fém tokozással

Az izzó BA9S foglalatú. A rögzítő pöckök egymással szemben helyezkednek el.

Az egymással szemben lévő rögzítő pöckök esetén a BAX9S led izzót kell rendelni belőle. Ezt mindenképpen szükséges ellenőrizni a megrendelés elött.

ba9s bax9s ledes izzo

Miért érdemes led izzóra cserélni a hagyományos égőket?

Mivel a hagyományos izzókkal ellentétben nem egy fémszál izzásával érik el a fény kibocsátást. Ennek köszönhetően a fény is jobban hasznosul, és hőtermelése sincs

Hosszú élettartam

A hagyományos izzók átlagosan 1000 üzemórát bírnak, míg a led izzók 30-100 ezret, és ez a különbség már nem elhanyagolható. Az izzószál hiánya miatt ráadásul az ütödés-rázkodás sem jár az izzó  meghibásodásával.- Olcsó fenntartás.
A hosszú élettartamból következik, hogy szinte nem is szorulnak cserére, így érdemes a nehezen szerelhető helyekre is led izzókat tenni.

 

BA9S ledek felhasználhatók

  • Beltér világítás
  • Helyzetjelző

Helyigény

Az adott méretű lámpatest szinte teljes felületére lehet ledeket felszerelni, így még jobb fényhatást elérve. Ez belső világításnál lehet például nagyon hasznos.

Stabilan leadott fényerő

A led izzók nem vibrálnak a hagyományos izzókkal ellentétben. A szabad szemmel szinte nem is látható vibrálás pedig zavarja-fárasztja a sofőr szemét.

Gyorsan reagálnak

A led izzóknak nincs szükségük felmelegedésre, így felkapcsoláskor azonnal teljes erővel világítanak.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.