Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

BAU15S led sárga 2db

38 készleten
2 890 Ft
/pár

BAU15S led sárga 2db

 A led izzó oldalai öt irányba vannak osztva, oldalanként 5 leddel, a felső részén pedig további 10 led helyezkedik el. Így összesen 25 darab leddel világít, mely erőteljes szórt fényt biztosít

A burkolata fém, így kiváló a hőleadású masszív izzók. Kimondottan irányjelzőhöz és szélességjelzőhöz ajánljuk.  A szines fénye miatt alkalmas áttetsző lámpabúra alá. Sárga lámpabúra alá is betehető, erőteljes narancssárga fénye lesz a lámpának.

A sima halogén izzónál jóval kisebb a fogyasztása ami előnyös az autó számára, de az index relének nem ad elég ellenállást. Amennyiben az összes index izzó ledes, túl gyorsan fog villogni az irányjelző. Ennek megoldása az előtét ellenállás vagy a canbus adapter. Ezek megfelelő terhelést biztosítanak a relé számára és normális ütemben fognak villogni a led irányjelzők.

Az új autók már gyakran led világítással kerülnek gyártásra, azonban ha te is modernizálnád az autód fényeit, fillérekből megteheted az itt megtalálható izzókkal.

Narancssárga fényt bocsájt ki, nagyon jó erős fénye van

Az izzó foglalaton a bajonettzár pöckei elvannak tolva. Amennyiben olyan izzót keresel amin egymással szemben vannak,akkor BA15S foglalatú izzóra van szükséged.

E jellel nem rendelkezik, közúti forgalomban nem használható.

BAU15S PY21W led szett adatai:

  • Fényerő 1600 Lumen
  • Színhőmérséklet Borostyánsárga
  • Várható élettartam 10000 Óra
  • Fogyasztás 15 Watt
  • Canbus rendszerhez kiegészítő ellenállás szükséges!

 

Növelt fényerővel

A led izzó oldalai öt irányba vannak osztva, oldalanként 5 leddel, a felső részén pedig további 10 led helyezkedik el. Így összesen 25 darab leddel világít, mely erőteljes szórt fényt biztosít

 

Kompakt kialakítású izzó

Az izzó fémházas ezáltal a hőleadása nagyon jó, és strapabíró burkolat védi az elektronikáját.

A mérete valamivel nagyobb mint a hagyományos P21W izzóké. Ez általában problémát, de érdemes ellenőrizni megrendelés elött. 

iranyjelzo led izzo 5

Fém tokozással

Az izzó BAU15S foglalatú. A rögzítő pöckök egymáshoz képest eltolva helyezkednek el.

Az egymással szemben lévő rögzítő pöckök esetén a BA15S led izzót kell rendelni belőle. Ezt mindenképpen szükséges ellenőrizni a megrendelés elött.

bau15s izzo foglalata

Miért érdemes led izzóra cserélni a hagyományos égőket?

Mivel a hagyományos izzókkal ellentétben nem egy fémszál izzásával érik el a fény kibocsátást. Ennek köszönhetően a fény is jobban hasznosul, és hőtermelése sincs

Hosszú élettartam

A hagyományos izzók átlagosan 1000 üzemórát bírnak, míg a led izzók 30-100 ezret, és ez a különbség már nem elhanyagolható. Az izzószál hiánya miatt ráadásul az ütödés-rázkodás sem jár az izzó  meghibásodásával.- Olcsó fenntartás.
A hosszú élettartamból következik, hogy szinte nem is szorulnak cserére, így érdemes a nehezen szerelhető helyekre is led izzókat tenni.

 

BAU15S P21W ledek felhasználhatóak:

  • Irányjelző
  • USA helyzetjelző

Helyigény

Az adott méretű lámpatest szinte teljes felületére lehet ledeket felszerelni, így még jobb fényhatást elérve. Ez belső világításnál lehet például nagyon hasznos.

Stabilan leadott fényerő

A led izzók nem vibrálnak a hagyományos izzókkal ellentétben. A szabad szemmel szinte nem is látható vibrálás pedig zavarja-fárasztja a sofőr szemét.

Gyorsan reagálnak

A led izzóknak nincs szükségük felmelegedésre, így felkapcsoláskor azonnal teljes erővel világítanak.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.