Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Bőr tisztító kefe

27 készleten
2 190 Ft
/db

Bőr tisztító  kefe

A bőr tisztító kefe az egyik leghatékonyabb és legegyszerűbb eszköz a bőrkárpitok tisztítására. Ez az eszköz különösen hasznos, ha a bőrkárpitot már egy ideje nem tisztítottuk meg, vagy ha a bőrön keményebb szennyeződések ragadtak meg.

A bőr tisztító kefe kialakítása kifejezetten a bőrkárpitok és szövet kárpitok finom felületének tisztítására lett tervezve. A kefe finom sörtéivel nem okoz kárt a bőr felületén, mégis hatékonyan eltávolítja a koszt és a foltokat.

A bőr tisztító kefe használata rendkívül egyszerű. A kefét illetve a tisztítandó felületet is fújja be a megefelelő szerrel, és finoman, de határozottan körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a felületet. A kefe finom sörtéi hatékonyan eltávolítják a koszt, anélkül, hogy megrongálnák a bőrt.

A bőr tisztító kefe nagyon praktikus, hiszen kis méretű és könnyen tárolható. Az eszközt könnyen magával lehet vinni, így a koszos foltok bármikor eltávolíthatóak, még akkor is, ha éppen utazás közben koszolódik be a kárpit.

A kefe sörtéi puha, környezetbarát anyagból készültek, ami kíméli a bőrt és a környezetet. A kefe markolata fa, a sörtéi természetes szizálkenderből vannak , így tartós és hosszú élettartamú. 

A kefe nem csak autó kárpitokhoz használható, természetesen bármilyen bőr vagy szövet kárpit tisztítására alkalmas. Kanapék, kabátok, táskák tisztításához is kiváló választás.

Tökéletesen tisztít, elérve a bőr minden részét és mélyedését. Nem károsítja a bőrfelületet és nem hagy csíkokat. Tökéletesen illeni fog a kezedbe.

A royaltuning.hu oldalon az autóápolási eszközök mellett természetesen a hozzájuk való autóápolási szereket is megtalálod! A bőr tisztitó kefékhez többféle bőr tisztító és ápoló spray közül válogathatsz.

  • Könnyen használható!
  • Sűrű, puha sörtékkel
  • Tökéletesen megtisztítja a bőrkárpitok felületét

Mire lehet használni a bőr kárpit tisztító kefét?

Az autóban megtalálható bőrkárpitokat, műszerfalat kormányt és egyéb kiegészítőket lehet megfelelően letisztítani. 

A kefe puha sörtéi kíméletesen oldják fel a letapadt koszt, és nem sértik fel a bőr felületét. A megfelelő bőrtisztító és ápoló szereket szépen egyenletesen fel lehet hordani a tisztítandó felületre.

Hogyan kell használni a bőr tisztító kefét?

  • A tisztító szert a bőr felületre kell permetezni, illetve a kefe sörtéire
  • Körkörös finom mozdulatokkal dolgozzuk el a tisztító szert
  • Pár perc után letörölthető a tisztítószer és a feloldott szennyeződések
  • Többször megismételhető a folyamat

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.