Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Chevrolet Cruze váltógomb és váltószoknya 5sebességes

8 készleten
5 999 Ft
/db

CHEVROLET CRUZE VÁLTÓSZOKNYA ÉS VÁLTÓGOMB SZETT

A Chevrolet váltószoknyákra jellemző, hogy az idősebb autóknál  a szoknya felső rétege elkezd lekopni a váltószoknyáról. Ez a bőrszerű anyag folyamatosan lepereg a szövetről és leszóródik. Ez látványra sem szép, és bosszantó is hogy állandóan összekoszolja a padlókárpitokat. Ha a váltógomb vagy a váltószoknya cserére szorul érdemes egyszerre elintézni a cserét, hogy ne kelljen pár hónap múlva a másik alkatrész miatt újra szétszedni a szettet.

MILYEN CHEVROLETEKHEZ JÓ EZ A VÁLTÓSZOKNYA VÁLTÓGOMB SZETT ?

CHEVROLET CRUZE modellek A váltószoknya méretét ellenőrizni szükséges rendelés elött.

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓSZOKNYA,VÁLTÓGOMB ?

A váltószoknya fekete színű fekete varrással. Kompletten a króm színű beépítőkerettel össze van szerelve, így nagyon egyszerű a cseréje. A szoknya anyaga  műbőr, mint a gyári váltószoknyáké. A váltógomb öt sebességes, a rükverc balra előre van rajta ahogyan a képeken is látszik A váltógomb számlapja fényes, lakkozott felületű, az oldala a gyári váltógombhoz hasonló erezett felületű.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓSZOKNYÁT ÉS A VÁLTÓGOMBOT ?

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot, a gyári szoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. Az új váltószoknyát vissza kell pattintani, az új váltógombot pedig vissza húzni a váltórúdra. A Chevrolet modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.