Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Felni tisztító spray K2 Roton Pro

6 készleten
4 690 Ft
/db

Felni tisztító spray K2 Roton Pro

A K2 Roton Pro az előző K2 felni tisztítók egy tovább fejlesztett változata. Erőteljesebb hatású mint az előző szériák, és kellemes Cseresznye illatú.
Gél állagú , így még jobban bevonja a felnik és a fékek felületét a tisztítás során.

Aktív hatóanyagokkal rendelkezik, így nagyon hatékonyan old fel minden szennyeződést. A felnire permetezve reakcióa lép a fékporral és a letapadt szennyeződésekkel és áttetsző színből átvált vörösre.
Amikor már teljesen átváltott vörösre akkor leöblíthető a szer. Könnyen és kíméletesen felold minden felnire tapadt szennyeződést. Így elkerülhető, hogy erőteljesen kelljen kefékkel tisztítani a felnit.

A lerakodott fékport is maradéktalanul feloldja. A felnit alaposan be kell permetezni vele, a szer másodperceken belül elkezd hatni. A feloldott kosz elválik a felni felületétől és könnyedén lemosható róla.
Ha nagyon koszos a felni akkor többször is lehet alkalmazni, illetve felni tisztító ecset használata ajánlott. Ezzel belehet juttatni mindenhova a szert illetve az erőteljesebben letapadt részeket is fellazítja.

Összetételének köszönhetően az alapos tisztítás után is taszítja a port és szennyeződéseket, nehezebben koszolódik be újra a felni. Alufelni és lemezfelni tisztítására is alkalmas, nincs maró hatása!

Űrtartalma: 1Liter

 

  • Könnyen használható!
  • Kiadós 1L kiszerelés
  • Vissza zárható szórófejjel

Mire lehet használni a felni tisztító szert?

Alufelni és lemezfelni teljeskörű tisztítására is alkalmas, nincs maró hatása! Könnyedén feloldja a felnire tapadt fékport és szennyeződéseket. Autómosás elött általános röprozsda és fémtörmelék eltávolítására. A karosszériát be kell permetezni vele, és a feltapadt fémes részecskékkel reackióba lépve bevörösödik és feloldja.

Hogyan kell használni a műanyag ápoló és felújító szert?

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.