Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Fiat Fiorino váltógomb váltószoknya

Nincs készleten
4 990 Ft
/db

FIAT FIROINO VÁLTÓGOMB VÁLTÓSZOKNYA

A Fiat váltógombok is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét. Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN FIATOKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB VÁLTÓSZOKNYA SZETT?

Fiat Fiorino 2007-2016

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB?

A váltógomb öt sebességes, a rükverc jobbra hátra van rajta ahogyan a képeken is látszik. A váltógomb és a váltószoknya is fekete

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje nagyon egyszerű, a váltószoknyát le kell húzni a pereméről, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot.  Egy recés részre van rápréselve, erről kell csak lehúzni majd az új váltógombot egyszerűen vissza kell helyezni.        

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.