Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Ford Focus 2 váltógomb és váltószoknya 5 sebességes fekete

12 készleten
5 990 Ft
/db

FORD VÁLTÓGOMB ÉS VÁLTÓSZOKNYA

A Ford  váltógombok is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét. Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN FORDOKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB?

Ford Focus 2 modellek

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB?

A váltógomb öt sebességes, a rükverc jobbra hátra van rajta ahogyan a képeken is látszik A váltógomb számlapja fényes, lakkozott felületű, az oldala a gyári váltógombhoz hasonlóan erezett felületű

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje egyszerű, a váltógombot kel kell tekerni a váltórúdról. A váltószoknya keretét ki kell pattintani a váltóboxból. Ennek mintájára vissza lehet tenni az új szettet. A Ford modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat  is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz! 

Gyárival megegyező kialakítású!

A Ford váltógomb és váltószoknya szett a gyárival megegyező kialakítású. Öt sebességes, a számlap kiosztása 12345R A számlapja fényes felületű, a váltógomb teste pedig erezett kialakítású. Fekete színű, ahogy a képeken is látszik. kis keretes

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

A váltószoknya keretét ki kell pattintani. A váltógombot egyszerűen le lehet tekerni. Az új szettet ennek mintájára lehet vissza tenni.

  • A váltószoknya méretét érdemes ellőrizni rendelés előtt!
Általános
  • Váltószoknya és szettek

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.