Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Honda Accord váltószoknya és váltógomb

Nincs készleten
6 499 Ft
/db

HONDA ACCORD VÁLTÓSZOKNYA ÉS VÁLTÓGOMB

A Honda váltógombok is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét. Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN HONDÁKHOZ JÓ EZ A SZETT?

Honda Accord 7 2002-2008

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB, VÁLTÓSZOKNYA?

A váltógomb öt sebességes, a rükverc jobbra hátra van rajta ahogyan a képeken is látszik A váltószoknya a beépítőkerettel együtt van szerelve.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT ÉS A VÁLTÓSZOKNYÁT?

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról le kell tekerni a váltógombot, a váltószoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. Az új váltógombot és váltószoknyát ennek mintájára kell vissza tenni. A Honda modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz! 

Gyárival megegyező kialakítású!

A Honda Accord váltószoknya szett a gyárival megegyező kialakítású. Öt sebességes, a számlap kiosztása 12345R. A számlapja fényes felületű, a váltógomb teste pedig bőrözött kialakítású. Fekete színű, ahogy a képeken is látszik. A váltószoknya a beépítőkerettel együtt van szerelve. 

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

A cseréje nagyon egyszerű a váltószoknya keretét ki kell pattintani. A váltógomb a váltórúdhoz egy műanyag elemra van felpattintva. Ezt ki kell nyitni és így levehető a szett. Ennek mintájára lehet vissza építeni az új szettet.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.