Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Iveco Daily váltógomb 5 sebességes

2 készleten
4 390 Ft
/db

IVECO DAILY VÁLTÓGOMB

Az Iveco váltógombok is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN IVECOKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB?

Iveco Daily

Gyári OEM szám: 5801283904

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB?

A váltógomb öt sebességes, a rükverc jobbra hátra van rajta ahogyan a képeken is látszik. A váltógomb bőrbevonatú, számlapja ezüst színű.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje nagyon egyszerű, a váltógomb rá van szorítva a váltórúdra, így egyszerűen le kell húzni a régit, az újat pedig vissza nyomni. A rükverckapcsoló felhúzó szerkezete fent marad a váltórúdon, ez az új váltógombba egyszerűen bele fog csúszni.

Az Ivceo modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

 

Gyárival megegyező kialakítású!

AZ Iveco  váltógomb a gyárival megegyező kialakítású. 

Öt sebességes, a számlap kiosztása 12345R

A számlapja ezüst színű, a váltógomb teste bőrözött.

iveco_daily_valtogomb (1)

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

Acseréje nagyon egyszerű, a váltógomb rá van szorítva a váltórúdra, így egyszerűen le kell húzni a régit, az újat pedig vissza nyomni. A rükverckapcsoló felhúzó szerkezete fent marad a váltórúdon, ez az új váltógombba egyszerűen bele fog csúszni.

iveco_daily_valtogomb (4)

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.