Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Led adapter H1

44 készleten
1 390 Ft
/pár

H1 led adapter 

A led adapterek lehetővé teszik, hogy a hagyományos izzótól eltérő kialakítású ledeket is be lehessen rakni a lámpatestekbe.  Az adapterek kialakítása speciálisan a H1-es foglalathoz illeszkedik, így a LED izzók egyszerűen és biztonságosan behelyezhetőek.

A használata nagyon egyszerű, nem igényel semmilyen átalakítást. A led izzóra fel kell helyezni az adaptert és ezzel együtt kell behelyezni a lámpatestbe.

Elsősorban a Honda modelleknél fordul elő ez az adapter, de  más H1 izzós autókhoz alkalmazható, amelyhez szükséges adapter.

Az adapterek anyaga ABS műanyag, amely ellenáll a hőnek és a kopásnak. Az adapterek könnyen felszerelhetőek, és a gyári foglalatba illeszkednek, így nem szükséges semmilyen átalakítás vagy módosítás az autóban.

A H1 LED befogató adapterek használata több előnnyel jár. Az LED izzók általában jobb fényerejűek, mint a hagyományos izzók, így az autó világítása erősebb és hatékonyabb lehet. Az LED izzók emellett hosszabb élettartamúak és kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos izzók.

  • Könnyen beszerelhető
  • Párban csomagolva
  • Minden ledhez használható

 

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.