Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Led lábtér világítás szett bluetooth funkcióval

47 készleten
5 990 Ft
/db

Led lábtér világítás szett bluetooth funkcióval

A ledes lábtérvilágítások egyik legújabb kivitel, amely már Bluetooth kapcsolatra is képes, és USB csatlakozós.

A lábtér világítást a USB porttal lehet csatlakoztatni, és lehetővé teszi, hogy a belső térben egyedülálló hangulatot teremts. A világítás funkciók között többféle színválasztás és fényprogram is szerepel, amelyek segítségével az autó utastere egészen új megjelenést kaphat.

A szett telefonon keresztül vezérelhető, így könnyedén állíthatod az árnyalatot és az intenzitást az autóban való kényelmes utazáshoz.

Az RGB ledek teljes színskálája beállítható, piros kék fehér zöld sárga lila stb stb

Bekötés, felszerelés:

A beszerelése nagyon egyszerű,a led szett pár perc alatt telepíthető bármelyik autóba. Az áram ellátása usb portról történik, így semmilyen plusz bekötést nem igényel. A ledek kétoldalú ragasztóval rakhatóak fel a műszerfal illetve az ülések aljára. A telefonra 

A kábelezése úgy van kialakítva, hogy a hátsó ülések alá is belehessen tenni a ledeket így egységes fényt ad az autó belterébe.
A kábeleket az autó kárpitjába ellehet rejteni, szétszerelés nélkül is könnyen becsúsztatható a kárpit elemek közé.

Működése:

Az applikációval az alapszíneken kívül különböző zene ütemére reagáló programok is beállíthatóak.

A led szettnek a fényereje állítható az egészen halványtól a teljes fényerőig. A ledek mivel lefele néznek, a teljes fényerő sem zavaró, nem vakítja a sofőrt vagy az utasokat

A lábtérvilágítás szett tartalma:

4db ledcsík
lámpavezérlő egység
USB port

Ha már unod az autód belső világítását, vagy gyárilag nem is került bele lábtérvilágítás, akkor a ledes lábtér világítás remek választás lehet számodra. A szett kiváló minőségű, így a beszerelés követően élvezni fogod az autó új belső megjelenését.

Beüzemelés és funkciók listája:

Az első használatkor a beszerelést követően a vezérlőn lévő QR kódot be kell olvasni, és letölteni a PlayStoreból, vagy Appstoreból az applikációt. Ingyenesen letölthető android és ios rendszerekre is.

A led szett bekapcsolása után az applikáción keresztül kell összekapcsolni a készülékeket, a My Devices menüben. 

A főmenü testre szabható, innen lehet állítani a led szett színeit.

A zene ütemére villogó funkciót a Music és a Mikrofon menüben lehet beállítani. A telefonra letöltött zenéket a Music funkció kezeli, a Spotify,Youtube stb-ről lejátszott zenéket a Mikrofon menüből lehet elindítani.

 

 

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.