Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Műszerfalápoló alap csomag

7 készleten
1 690 Ft
/csomag

Műszerfalápoló alap csomag

Ha szereted tisztán tartani az autód műszerfalát akkor erre a műszerfalápló csomagra biztosan szükséged lesz! Ezzel a készlettel tökéletesen megtudod tisztítani az autód belső műanyag elemeit. Ha nem te szeretnéd összeválogatni a termékeket, akkor az előre összeállított csomag tökéletes választás. Úgy állítottuk össze a csomagot, ahogyan mi is használnánk őket egy egy tisztítási munkához. Ár érték arányban a legjobb termékeket tartalmazzák. A csomag tartalmaz egy műszerfal tisztító és ápoló sprayt, mikroszálas törlőkendőt és egy ajándék illatosítót.

 

Műszerfal tisztító és ápoló vanilia illattal

A műszerfal és a belső műanyagok tisztán tartása és ápolása fontos feladat, hiszen ezt látjuk minden alkalommal amikor beülünk az autóba.

Ez a szer alkalmas az autó belterének tisztítására. Könnyedén lehozza a koszt és a port a belső elemekről

Emellett ápolja és védőréteggel vonja be a műszerfalat és a belső részt.

Vanilia illatú, így használata után kellemes illat marad az autóban.

Űrtartalom:500ml

muszerfalapolo spray

Mikroszálas törlőkendő

A mikroszálas törlőkendők manapság igen elterjedtek, mivel anyaguknak köszönhetően sokkal könnyebb és környezetbarátabb módon lehet velük tisztítani A mikroszálak lényege, hogy rengeteg kis mikroszkópikus hurok alkotja az egészet, melyek elektrosztatikus szálakként működnek, így mindenféle vegyszer nélkül akár sima vizzel is lelehet szedni a makacs zsírfoltokat illetve port A lényeg leegyszerüsítve, hogy nem ideoda tolod a port és a zsírt a kocsin hanem magába szívja őket a sima rongyokkal ellentétben Mérete: 25x25cm mikroszalas torlokendo 4

Autóillatosító Screwdriver

Dr Marcus autóillatosító kellemes Screwdriver illatban. A Dr Marcus autóillatosító család legújabb sorozata a koktélok illatait hozza el nekünk.

A Screwdriver egy kellemes narancsos mix

autoillatosito 5

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.