Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Narancssárga lámpafólia

21 készleten
1 699 Ft
/db

Narancssárga lámpafólia

A webshopban megtalálható fóliák kimonodttan lámpák fóliázásához gyártott típusok. Melegítéssel könnyen alakíthatóak, UV sugárzásnak és a környezeti hatásoknak ellenállnak. Felhelyezése vizesen és szárazon is megoldható. Mi a vizes felhelyezést szoktuk ajánlani, mivel így könnyebb mozgatni a fóliát.  El lehet csúsztatni a kívánt pozícióba a fóliát és akár vissza is húzható anélkül hogy sérülne a fólia vagy gyengülne a ragasztó felület.

A narancssárga fóliák alkalmasak első-hátsó lámpák fóliázásához is. A fényerőt elhanyagolható mértékben tompítják. A lámpafóliák előre levágott méretekben kaphatóak.

A mérete 40x100cm így a nagyobb lámpákra is tökéletesen megfelel.

Általában egy pár lámpára egy tekercs fólia elegendő, de ha nagyobb a lámpa akkor kettő tekercs is elfogy.

Ezt érdemes nagyjából lemérni, hogy ne felrakás közben derüljön ki :) A lámpafóliák három rétegűek, van egy felső védőfólia,maga a lámpafólia és egy alsó védőfólia.

  • Könnyen,házilag is felrakható!
  • Fényes felületű
  • UV álló anyagból
  • Speciális ragasztó felülettel

Narancssárga árnyalat!

Ezzel a lámpafóliával egy narancssárga árnyalatot lehet elérni. Az autó fényszóróinak ereje nem változik, de optikailag sokat dob az autó megjelenésén. A lámpafólia felülete fényes, és teljesen egyöntetű. A lámpafóliák három rétegűek, van egy felső védőfólia,maga a lámpafólia és egy alsó védőfólia. 

Könnyedén felrakható házilag is!

A lámpafóliák felhelyezése ugyan igényel egy kis gyakorlást, de gyorsan rálehet érezni. A fóliázandó felületet le kell tisztítani, zsírtalanítani. A fólia és a lámpatest felületét is be kell vizezni, így könnyen igazítható a fólia. A fólia belső fele speciális ragasztóval van ellátva, így a felhelyezés és kiszáradás után erősen fog tapadni. A lámpafólia külső felületén védőfólia van, így a telepítésnél alkalmazott simításoktól sem fog megkarcolódni. 

Minden lámpatesthez megfelelő!

Anyagának köszönhetően a bonyolultabb lámpatestekre is felhelyezhető.

Hő hatására nyújtható, így a szögletesebb lámpákra is fel lehet helyezni.

  

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.