Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Opel Astra H kézifékszoknya

172 készleten
2 899 Ft
/db

OPEL ASTRA H KÉZIFÉKSZOKNYA

Az opel kézifékszoknyákra jellemző, hogy az idősebb autóknál  a szoknya felső rétege elkezd lekopni a váltószoknyáról. Ez a bőrszerű anyag folyamatosan lepereg a szövetről és leszóródik. Ez látványra sem szép, és bosszantó is hogy állandóan összekoszolja a padlókárpitokat.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a kézifékszoknyákat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A kézifékszoknya lecserélesekor érdemes a váltógombot és a váltószoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN OPELEKHEZ JÓ EZ AKÉZIFÉKSZOKNYA ?

Opel Astra H

HOGY NÉZ KI A KÉZIFÉKSZOKNYA ?

A kézifékszoknya fekete színű fekete varrással. Kompletten a beépítőkerettel össze van szerelve, így nagyon egyszerű a cseréje. A szoknya anyaga  műbőr, mint a gyári.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI AKÉZIFÉKSZOKNYÁT ?

A cseréje nagyon egyszerű, a kézifékszoknya keretét ki kell pattintani a középkonzolból, majd lehúzni a kézifékről. Az új szoknyát ennek mintájára vissza kell tenni, és a helyére pattintani a keretet. A kézifékszoknya már rá van szerelve a keretre.

 

Az Opel modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

 

Gyárival megegyező kialakítású!

Az Opel kézifékszoknya a gyárival megegyező kialakítású. 

A beépítőkerettel együtt van szerelve, így könnyen cserélhető.

A színe fekete, fekete varrással.

opel astra h kezifekszoknya

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

A cseréje nagyon egyszerű, a gyári kézifékszoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. Az új szoknya keretét vissza kell pattintani.

A  kézifékszoknyát már csomagban is megvásárolhatod nálunk! 

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.