Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Opel Astra H váltószoknya és kézifék szoknya

89 készleten
5 290 Ft
/db

OPEL ASTRA H VÁLTÓSZOKNYA ÉS KÉZIFÉK SZOKNYA

Az opel váltószoknyákra és kézifékszoknyákra jellemző, hogy az idősebb autóknál  a szoknya felső rétege elkezd lekopni a váltószoknyáról. Ez a bőrszerű anyag folyamatosan lepereg a szövetről és leszóródik. Ez látványra sem szép, és bosszantó is hogy állandóan összekoszolja a padlókárpitokat.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltószoknyákat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltószoknya lecserélesekor érdemes a váltógombot és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN OPELEKHEZ JÓ EZ A VÁLTÓSZOKNYA,KÉZIFÉKSZOKNYA ?

Opel Astra H 2004-2009

Opel Astra H Coupe 2004-2009

Opel Astra H Caravan 2004-2009

Opel Astra H Carbio 2004-2009

Gyári OEM szám: 5738025

 

HOGY NÉZ KI A SZETT ?

A váltószoknya és a kézifékszoknya fekete színű fekete varrással. Kompletten a beépítőkerettel össze van szerelve, így nagyon egyszerű a cseréje. A szoknya anyaga  műbőr, mint a gyári váltószoknyáké.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓSZOKNYÁT,KÉZIFÉKSZOKNYÁT ?

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot, a gyári szoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. Az új váltószoknyát vissza kell pattintani, a váltógombot pedig vissza húzni a váltórúdra. A külső króm keretbe pattan bele ez a szoknya.

 

Az Opel modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Általános
  • Astra H

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.