Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Opel nyerskulcs

9 készleten
9 999 Ft
/db

OPEL  KULCSHÁZ 2GOMBOS

Az Opel kulcsházak a használat során elkophatnak. A kulcsszár elkopik, nehezebben mozog a zárban, a nyomógombok pedig átszakadhatnak. Ha a kulcs gombjai átszakadtak érdemes minél elöbb lecserélni a kulcsházat, mivel a sérülésen bejutó por és nedvesség tönkre teheti a komplett elektronikát így sokszorosára növelve a javítás költségét.

HOGY NÉZ KI A KULCSHÁZ?

Az Opel kulcsház a gyárival megegyező kialakítású, kettő nyomógombos. Nyitó záró és csomagtér gomb található meg a kulcsházon. A gombok gumi és szilikon keverékből vannak így kényelmesen használhatóak, nem repednek ki a használat során. A kulcsház tartalmazz a vezérlő elektronikát és az immobilizer(indításgátló) chippet.

MILYEN OPEL KULCSOKKAL KOMPATIBILIS?
Opel ComboC
Opel CORSA C
Opel MERIVA A

A kulcs 433mHz működik!

opel_kulcsszarak

OPEL KULCSHÁZ CSERÉJE

A kulcs tartalmazza az elektronikát és az immobiliser chippet így önálló, pótkulcs ként használható. A kulcsszárat másoltatni kell, ezt bármelyik kulcsmásoló eltudja végezni. Ezt követően az elektronikát és az immobiliser chippet fel kell tanítani az autóhoz. Ezután nyitja zárja és indítja az autót.  

Az Opel modellekhez a Royaltuningnál nemcsak kulcsházat találhatsz, hanem váltószoknyát és váltógombot is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.