Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Opel Insignia váltószoknya

18 készleten
2 899 Ft
/db

OPEL INSIGNIA VÁLTÓSZOKNYA

Az opel váltószoknyákra jellemző, hogy az idősebb autóknál  a szoknya felső rétege elkezd lekopni a váltószoknyáról. Ez a bőrszerű anyag folyamatosan lepereg a szövetről és leszóródik. Ez látványra sem szép, és bosszantó is hogy állandóan összekoszolja a padlókárpitokat. Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltószoknyákat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltószoknya lecserélesekor érdemes a váltógombot és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN OPELEKHEZ JÓ EZ A VÁLTÓSZOKNYA ?

Opel Insignia 2008-

Manuális váltós típusokhoz! A képek közt fel van tüntetve a méret, illetve a keret formája, ezt ellenőrizni kell rendelés elött!

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓSZOKNYA?

A gyári króm keretbe lehet bepattintani a váltószoknyát! A váltószoknya fekete színű fekete varrással. Kompletten a beépítőkerettel össze van szerelve, így nagyon egyszerű a cseréje. A szoknya anyaga  műbőr, mint a gyári váltószoknyáké.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓSZOKNYÁT ?

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot, a gyári szoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. Az új váltószoknyát vissza kell pattintani, a váltógombot pedig vissza húzni a váltórúdra. Az Opel modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz! 

Gyárival megegyező kialakítású!

Az Opel váltószoknya a gyárival megegyező kialakítású. A beépítőkerettel együtt van szerelve, így könnyen cserélhető. A színe fekete, fekete varrással és króm színű kerettel. 

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot, a gyári szoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. Az új váltószoknyát vissza kell pattintani, a váltógombot pedig vissza húzni a váltórúdra. A váltószoknya méretét és kialakítását ellenőrizze rendelés elött!

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.