Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Peugeot 407 kézifékszoknya

10 készleten
1 699 Ft
/db

PEUGEOT 407 kézikszoknya keret nélkül

A Peugeot 407 kézifékszoknyákra jellemző, hogy hosszú évekig nagyon jól bírják, de aztán ezek is megkopnak és betöredezik a bőr felülete.
Ahogyan a kopó alkatrészeket, a kézifékszoknyákat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltószoknya lecserélesekor érdemes a váltógombot és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN PEUGEOTHOZ JÓ EZ A KÉZIFÉKSZOKNYA ?

Peugeot 407 2004-

HOGY NÉZ KI A KÉZIFÉKSZOKNYA?

A kézifékszoknya fekete színű, fekete varrással. A beépítő keretet nem tartalmazza, a gyári keretre kell átszerelni a szoknyát!

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A KÉZIFÉKSZOKNYÁT ?

A Peugeot 407 kézifékszoknya cseréje nagyon egyszerű, a gyári szoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. A gyári szoknya műanyag keretét ki kell fordítani a szoknyából, és az új kézifékszoknyába be helyezni. A rögzítő patentek helye ki van alakítva a váltószoknyán.

A Peugeot modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.