Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Peugeot 407 váltószoknya

Nincs készleten
2 290 Ft
/db

PEUGEOT 407 váltószoknya keret nélkül

A Peugeot 407 váltószoknyákra jellemző, hogy hosszú évekig nagyon jól bírják, de aztán ezek is megkopnak és betöredezik a bőr felülete.
Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltószoknyákat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltószoknya lecserélesekor érdemes a váltógombot és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN PEUGEOTHOZ JÓ EZ A VÁLTÓSZOKNYA ?

Peugeot 407 2004-

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓSZOKNYA?

A váltószoknya fekete színű, fekete varrással. A beépítő keretet nem tartalmazza, a gyári keretre kell átszerelni a szoknyát!

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓSZOKNYÁT ?

A Peugeot 407 váltószoknya cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot, a gyári szoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. A váltógomb a szoknyához egy gyorskötözővel van rögzítve. A váltószoknya műanyag keretét ki kell fordítani a váltószoknyából, és az új váltószoknyába be helyezni. A rögzítő patentek helye ki van alakítva a váltószoknyán.

A Peugeot modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Gyárival megegyező kialakítású!

A Peugeot 407 váltószoknya a gyárival megegyező kialakítású. 

A beépítő keretet nem tartalmazza, a gyári keretre kell átszerelni a szoknyát!

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

 A váltószoknya keretét ki kell pattintani. A váltógombot ezután felfele kell húzni, a váltórúdon egy műanyag adapter van, a váltógomb erre van felnyomva. A váltógombot a szoknyához egy gyorskötöző rögzíti, ezt el kell csípni. Fontos, hogy a váltógomb alatti műanyag adapternek a váltórúdon kell maradnia. Ez gyakran meg van repedve így érdemes ebből is rendelni a váltógombbal együtt.

  • A gyári váltógomb adapter is felhasználható az új váltógombhoz. Azonban gyakran repedt-törött, így érdemes ezt az alkatrészt is megvenni a váltógomb mellé.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.