Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Renault Laguna 2 kézifékszoknya

24 készleten
2 290 Ft
/db

Renault Laguna 2 kézifékszoknya

A Renault kéziféknyákra jellemző, hogy az idősebb autóknál  a szoknya felső rétege elkezd lekopni a váltószoknyáról. Ez a bőrszerű anyag folyamatosan lepereg a szövetről és leszóródik. Ez látványra sem szép, és bosszantó is hogy állandóan összekoszolja a padlókárpitokat.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltószoknyákat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltószoknya lecserélesekor érdemes a váltógombot és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN RENAULT TÍPUSOKHOZ JÓ EZ A kézifékSZOKNYA ?

Renault Laguna 2 2001-től

HOGY NÉZ KI A KÉZIFÉKSZOKNYA?

A termék kiváló minőségű eredeti bőrből készült. A váltószoknya színe fekete, fekete varrással.

A kézifékszoknya kerete nincsen benne, de a bőr elő van készítve és méretre van igazítva így egyszerűen átszerelhető az eredeti keretre

A bőr mérete és kialakítása megegyezik a gyári váltószoknyával így tökéletesen illeszkedik a helyére

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI Akézifék SZOKNYÁT ?

A cseréje nagyon egyszerű, a kézifékről le kell húzni a régi szoknyát. Az új váltószoknyát a meglévő keretre kell áthelyezni.

A Renault modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.