Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Renault Megane 2 váltószoknya és váltógomb

15 készleten
7 990 Ft
/db

RENAULT MEGANE 2 VÁLTÓSZOKNYA VÁLTÓGOMB

A Renault váltószoknyákra jellemző, hogy hosszú évekig nagyon jól bírják, de aztán ezek is megkopnak és betöredezik a bőr felülete. Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltószoknyákat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltószoknya lecserélesekor érdemes a váltógombot és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN RENAULTHOZ JÓ EZ A VÁLTÓSZOKNYA, VÁLTÓGOMB ?

Renault Megane 2 2002-től
Renault Megane Sport Tourer II 2002-től

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓSZOKNYA,VÁLTÓGOMB?

A váltószoknya fekete színű fekete varrással, a beépítőkeret pedig matt ezüst színű.  Kompletten a beépítőkerettel össze van szerelve, így nagyon egyszerű a cseréje. A váltógomb öt sebességes, a jobbra hátra van rajta ahogyan a képeken is látszik A váltógomb számlapja  ezüst színű, az oldala a gyári váltógombhoz hasonlóan bőrözött felületű.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A SZETTET?

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot, a gyári szoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. Az új váltószoknyát vissza kell pattintani, a váltógombot pedig vissza húzni a váltórúdra. A Renault modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!  

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.