Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Renault váltógomb 6 sebességes

17 készleten
4 390 Ft
/db

RENAULT VÁLTÓGOMB

A Renault váltógombok is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni.

A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN RENAULTOKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB?

Renault Laguna 2
Renault Vel Satis
Renault Espace

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB?

A váltógomb hat sebességes, a rükverc balra előre van rajta ahogyan a képeken is látszik
A váltógomb számlapja  krómozott az oldala a gyári váltógombhoz hasonlóan bőrözött

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot.  Egy recés részre van rápréselve, erről kell csak lehúzni majd az új váltógombot egyszerűen vissza kell helyezni. A rükverckapcsoló felhúzó szerkezete fent marad a váltórúdon, ez az új váltógombba egyszerűen bele fog csúszni.

A Renault modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

 

Gyárival megegyező kialakítású!

A Renault váltógomb a gyárival megegyező kialakítású. 

Hat sebességes, a számlap kiosztása R123456. 

A számlapja ezüst színű, a váltógomb teste pedig a gyárihoz hasonló bőrözött felületű.

renault valtogomb 6sebesseges 4

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról le kell húzni a váltógombot. Az új váltógombot pedig vissza nyomni a helyére. A rükverckapcsoló felhúzó szerkezete fent marad a váltórúdon, ez az új váltógombba egyszerűen bele fog csúszni.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.