Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Seat Ibiza váltógomb és váltószoknya 12mm 6 sebességes

9 készleten
6 499 Ft
/db

SEAT IBIZA  VÁLTÓGOMB ÉS VÁLTÓSZOKNYA

A Seat váltógombok, váltószoknyák is megkopnak az évek során, a számlap felülete berepedezik a váltógomb pedig gyakran elreped. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét. Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN SEATOKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB VÁLTÓSZOKNYA?

Seat Ibiza 2002-2008

12mm váltórúdra, rendelés elött ellenőrizze a méretét!!

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB ÉS VÁLTÓSZOKNYA?

A váltógomb hat sebességes, a rükverc balra előre van rajta ahogyan a képeken is látszik A váltógomb számlapja fekete , körbe a gyárihoz hasonlóan műanyag a váltógomb A váltószoknya beépítőkerettel együtt van szerelve, így könnyen cserélhető. A rögzítőbilincset is tartalmazza a szett.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje nagyon egyszerű, a váltószoknya keretét ki kell pattintani. A váltógombot egy fém bilincs rögzíti a váltórúdhoz. Ezt elkell vágni egy csípőfogóval vagy egyéb szerszámmal. A váltógomb és a szoknya ezután kompletten lehúzható. Az új szettet fel kell helyezni, a rögzítőbilincset össze kell nyomni, ez rögzíti a váltógombot. Utolsó lépés ként a váltószoknya keretét kell vissza pattintani.

A Seat modellekhez a Royaltuningnál nemcsak  váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem  kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz! 

Gyárival megegyező kialakítású!

Az Seat váltógomb és váltószoknya a gyárival megegyező kialakítású. Hat sebességes, a számlap kiosztása R123456 A számlapja fekete színű, a váltógomb teste pöttyözött kialakítású. Fekete színű, ahogy a képeken is látszik. A váltószoknya beépítőkerettel együtt van szerelve, így könnyen cserélhető. A rögzítőbilincset is tartalmazza a szett. 

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

A váltószoknya keretét ki kell pattintani. A váltórúdhoz egy fém gyűrű rögzíti, ezt le kell csípni. A váltógombot ezután felfele kell húzni. Ennek mintájára lehet vissza tenni az új szettet. A szorítógyűrűt tartalmazza a szett.

 

volkswagen golf valtogomb merete

 

Mit kell ellenőrizni rendelés elött?

  • A Seat váltógomboknál két váltórúd méret fordul elő. Ez a 12mm-s váltórúdhoz való. Ezt mindenképp ellenőrizze rendelés elött.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.