Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Skoda bicskakulcs 3 gombos újabbik típus

16 készleten
3 490 Ft
/db

Skoda bicskakulcs újabbik tipus

A kulcson a visszajelző led nem középen hanem a felső sarokban helyezkedik el

Könnyedén feltudja újítani régi kulcsházát, egy egyszerű cserével! A régi kulcsházól csak átkell pakolni az alkatrészeket az újba, és kész is. Mivel a régi chip lett áttéve, nem kell tanítani a kulcsot

Az alábbi Skoda modellekkel kompatibilis:
Skoda Superb
Skoda Octavia
Skoda Roomster
Skoda Citigo
Skoda Yeti
és egyéb Skoda modellek

Használati utasítás:

Pattintsa szét a régi és az új kulcsházat, majd szedje ki a régiből a transponder chipet, elemet, távírányító nyáklapot és az eredeti mintájára helyezze át az új kulcsházba. A kulcsnyelvet is áthelyezheti, ez esetben nincs szükség a gravírozásra. A kulcs használatra kész, tanítani nem kell.

A Skoda modellekhez a Royaltuningnál nemcsak kulcsházat  találhatsz, hanem váltószoknyát és váltógombot is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

  • Könnyen átszerelhető!
  • Gyári kialakítású
  • Fém szárral együtt
  • Nem szükséges programozni

Cserélje le kopott kulcsházát!

Ha a gyári kulcs már kopott,nehezen nyílik akkor megérett a cserére.

Ha a kulcs gombjai átszakadtak érdemes minél elöbb lecserélni a kulcsházat, mivel a sérülésen bejutó por és nedvesség tönkre teheti a komplett elektronikát így sokszorosára növelve a javítás költségét.

 

Jó minőségű kulcsházak, amivel hosszú ideig nem lesz probléma!

A nyomógombok kiváló minőségű szilikon-gumi keverékből vannak így nem kell túl erősen nyomni a gombokat, illetve nem keményednek ki a gombok a használattól.

Mit kell ellenőrizni megrendelés elött?

  • A Skoda bicskakulcsokból két féle típus van, legegyszerűbben a led visszajelző helyzete alapján lehet megkülönböztetni. Ezen a típuson felül van a led.
  • A régi tipusú sima nem bicskakulcsokat illetve az univerzális központi zár távirányítókat nem lehet ebbe átszerelni, nem egyezik meg a belsejük.

skoda bicskakulcs 3gombos 2 1

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.