Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Tolatókamera univerzális

32 készleten
4 999 Ft
/db

Tolatókamera 170° látószöggel 

Az autós kamerák ma már szinte elengedhetetlen eszközei az autózásnak, különösen a szűk helyre való parkolások során, amikor fontos a biztonság és a precizitás. 

Ha elromlott a tolatókamera, vagy a fejegység tudná ezt a funkciót de nem lett bekötve akkor ezzel az utólagos tolatókamerával megoldható

Az univerzális autós tolatókamera lehetővé teszi a sofőr számára, hogy jobban átlássa a jármű környezetét a parkolás vagy a manőverezés során. A tolatókamerák segítségével a vezetők könnyebben megítélhetik a távolságot és az akadályokat a jármű mögött, így nagyobb biztonsággal tudnak parkolni. Az univerzális autós tolatókamerák széles látószöggel rendelkeznek, így a vezetők számára teljesen átlátható képet kapnak a jármű mögötti területről.

A tolatókamera kábelével a tolatólámpához lehet társítani, így a kamera ledjei plusz megvilágítást biztosítanak a kamera számára.

A beszerelése nagyon egyszerű és nem szükséges hozzá nagyobb átalakítás. A kamera fém talpát kell felfogatni, ezzel a kamera dőlésszöge is beállítható.

A szett tartalmazza a tolatókamerát és a bekötéshez szükséges kábel szettet is

Szett tartalma:

Tolatókamera
Kábelezés
Csavarok

Technikai adatok:

Befogató luk mérete: 18,5mm
Vízállóság: IP68
Látószög: 170'
Rendszer: 12V

  • Könnyen felszerelhető!
  • LED fénnyel
  • Széles látószögű

Új és meglévő kamera pótlására is alkalmas!

Az univerzális tolatókamera a meglévő már beépített kameráját is képes pótolni, ha az esetleg elromlott vagy nincs megelégedve vele. A legtöbb utólag felszerelhető parkolássegítő rendszerhez ilyen kamerát adnak, így átalakítás nélkül beszerelhető.

Ha még nincs tolatókamera az autón, de a fejegység alkalmas a tolatókamera képét megjeleníteni, az is megoldható ezzel a készülékkel.

tolatokamera 5

Komplett szett a beszereléshez

A tolatókamera szett tartalmazza a beszereléshez szükséges alkatrészeket. 

A szabvány csatlakozós kábelt  és a ledfények bekötéséhez szükséges tápkábelt is tartalmazza.

A tolatókamera led világítását hozzá kell kötni a tolatólámpa pozitív száljához, így amint rükvercbe kapcsoljuk az autót a kamera bekapcsol és világít.

   

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.