Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Volkswagen Golf 3 kézifék szoknya fekete varrással

9 készleten
1 699 Ft
/db

Volkswagen Golf 3 kézifékszoknya

A Volkswagen kézifékszoknyákra jellemző, hogy az idősebb autóknál  a szoknya felső rétege elkezd lekopni a szoknyáról. Ez a bőrszerű anyag folyamatosan lepereg a szövetről és leszóródik. Ez látványra sem szép, és bosszantó is hogy állandóan összekoszolja a padlókárpitokat.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltószoknyákat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltószoknya lecserélesekor érdemes a váltógombot és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN VOLKSWAGEN TÍPUSOKHOZ JÓ EZ A KÉZIFÉKSZOKNYA ?

Volkswagen Golf 3 1991-1999

HOGY NÉZ KI A KÉZIFÉKSZOKNYA?

A termék kiváló minőségű eredeti bőrből készült. A kézifékszoknya színe fekete, fekete varrással.

A kézifékszoknya kerete nincsen benne, de a bőr elő van készítve és méretre van igazítva így egyszerűen átszerelhető az eredeti keretre

A bőr mérete és kialakítása megegyezik a gyári kézifékszoknyával így tökéletesen illeszkedik a helyére

A Volkswagen modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot  találhatsz, hanem kulcsházat  is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.