Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Volvo váltógomb 6 sebességes

12 készleten
6 990 Ft
/db

VOLVO VÁLTÓGOMB

A Volvo váltógombok is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik a bőrözés pedig elkezd leválni. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét. Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN VOLVOKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB?

Volvo S60
Volvo S80
Volvo V70 II
Volvo XC70 II

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB?

A váltógomb hat sebességes, a rükverc jobbra hátra van rajta ahogyan a képeken is látszik A váltógomb számlapjaés teste fekete színű bőr

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje nagyon egyszerű, a váltószoknya keretét ki kell pattintani. A váltógombot lefelé kell nyomni és elcsavarni 90 fokkal. Ezt követően levehető a váltógomb.  

A Volvo modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.