royaltuning logo
Edit

Szállítással kapcsolatos kérdések

A szállítási idő 1-2 munkanap, GLS és Foxpost esetében is. A délig beérkezett rendeléseket még aznap feladjuk. Így az esetek 99%-ban már másnapra kiérkeznek.

Szállítási költségek:
-GLS utánvétellel: 1490Ft
-GLS Előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel: 1150Ft
-Foxpost automatába előreutalással: 899 Ft

20.000 ft felett ingyenes a szállítás

Mindegyik terméknél jelzi automatikusan a rendszer, hogy készleten van-e vagy előrendelhető. Ha előrendelhető akkor is adható le rendelés, csak várni kell a beszerzésére. Átlagosan 5-7 nap alatt érkeznek meg az “előrendelhető” termékek.

Megrendelésse kapcsolatos kérdések

Nem kötelező, azonban számos előnnyel jár ha készít egy fiókot a rendeléskor.
Pár kattintással jóvá lehet hagyni, hogy felhasználói fiókot is készítsen automatikusan a rendszer. A rendelés folyamán a fiókjában tudja követni a csomag állapotát, következő rendeléseknél pedig már el lesznek mentve az adatai .

Ha nem biztos benne, hogy melyik termék lenne önnek megfelelő vegye fel velünk a kapcsolatot a “segíthetünk” gombra kattintva a lap alján és a lehető leghamarabb segítünk a választásban

Hibás rendelés esetén vagy ha nem elégedett a termékkel, lehetőség van cserére vagy visszaküldésre. Mindkét esetben emailben kell jelezni az ügyfélszolgálat felé ezt, és felvesszük veled a kapcsolatot.
Email cím: info@royaltuning.hu

A webshop megbízhatóságát a független vásárlói visszajelzésekkel szeretnénk átláthatóvá tenni. Ebben az árukereső a partnerünk, akik kérdőiv formájában minden vásárlónktól kérnek visszajelzést. Ezeket a véleményeket bárki elolvashatja akár évekre visszamenőleg is.

Fizetéssel kapcsolatos kérdése

Utánvétel, tehát amikor átveszed a csomagot akkor fizeted ki. A futároknál lehet kártyával és kézpéznben is fizetni.
Foxpost automatánál csak bankkártyával lehet fizetni.

Online bankkártyás fizetésre is van lehetősés Barion és Paylike fizetőkapun keresztül. Mindkét lehetőség maximális biztonságot nyújt, ezért is választottuk ezt a két céget.

Banki átutalás, ebben az esetben egy bankszámlaszámra kell elutalni a rendelés értékét, és az összeg beérkezése után feladjuk a csomagot.
Az átvételkor már nem kell fizetni, csak átvenni a csomagot

citroen valtogomb valtoszoknya

Citroen váltógomb cseréje

A váltógombot egy-egy hosszabb út során akár több százszor is megfoghatjuk. Ezáltal az évek során folyamatosan kopik a felülete. A számlap megmattul, összekarcolódik a bőrözése pedig felszakadhat.
A Citroen váltógombok krómozása ami a gyenge pont, de előfordul az is, hogy ketté törnek. A vékonyított kialakításuk kimondottan formássá teszi a váltógombot, de miután elkezd öregedni az anyaga, könnyen eltörik.

citroen valtogomb csere 1
Citroen váltógomb megkopott számlappal

A Citroen váltógombokból a legtöbb manuális de automata változat is elérhető a webshopban. A manuális és az automata cseréje szinte megegyezik, mivel mind a két verzió a váltórúdon lévő adapterre rögzül. Az automata váltógombok adaptere azonban vékonyabb mint a manuálisé.
A váltógombokhoz a váltószoknya alulról egy gyorskötöző szerű szalaggal rögzül. Aváltószoknya keretét ki kell pattintani, és belülről lehet elvágni ezt a rögzítőszalagot.
A váltógomb ezután egyszerűen lehúzható, arra viszont figyelni kell, hogy az adapter rajta maradjon a váltórúdon.

citroen valtogomb csereje 1
citroen valtogomb és a hozzá való adapter

A Citroen váltógombok beljese és a váltószoknya csatlakozása megegyezik, így akár másik típus gombjára is felcserélhető a gyári.

Ezekhez a Citroen  típusokhoz a váltógombok,váltószoknyák és kézifékszoknyák mellett a kulcsházak is megtalálhatóak a royaltuningon, mivel ezek is elkopnak általában.

A teljes Citroen  terméklistát és cikkeket itt találod:

0