Barion Pixel
royaltuning logo
Edit Content
Szállítással kapcsolatos kérdések

A szállítási idő 1-2 munkanap, GLS és Foxpost esetében is. A délig beérkezett rendeléseket még aznap feladjuk. Így az esetek 99%-ban már másnapra kiérkeznek.

Szállítási költségek:
-GLS utánvétellel: 1940Ft
-GLS Előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel:1590Ft
-Foxpost automatába előreutalással: 1490 Ft
-Packeta csomagpont előreutalással: 1690 Ft

30.000 ft felett ingyenes a szállítás

Mindegyik terméknél jelzi automatikusan a rendszer, hogy készleten van-e vagy előrendelhető. Ha előrendelhető akkor is adható le rendelés, csak várni kell a beszerzésére. Átlagosan 5-7 nap alatt érkeznek meg az “előrendelhető” termékek.

Megrendelésse kapcsolatos kérdések

Nem kötelező, azonban számos előnnyel jár ha készít egy fiókot a rendeléskor.
Pár kattintással jóvá lehet hagyni, hogy felhasználói fiókot is készítsen automatikusan a rendszer. A rendelés folyamán a fiókjában tudja követni a csomag állapotát, következő rendeléseknél pedig már el lesznek mentve az adatai .

Ha nem biztos benne, hogy melyik termék lenne önnek megfelelő vegye fel velünk a kapcsolatot a “segíthetünk” gombra kattintva a lap alján és a lehető leghamarabb segítünk a választásban

Hibás rendelés esetén vagy ha nem elégedett a termékkel, lehetőség van cserére vagy visszaküldésre. Mindkét esetben emailben kell jelezni az ügyfélszolgálat felé ezt, és felvesszük veled a kapcsolatot.
Email cím: info@royaltuning.hu

A webshop megbízhatóságát a független vásárlói visszajelzésekkel szeretnénk átláthatóvá tenni. Ebben az árukereső a partnerünk, akik kérdőiv formájában minden vásárlónktól kérnek visszajelzést. Ezeket a véleményeket bárki elolvashatja akár évekre visszamenőleg is.

Fizetéssel kapcsolatos kérdése

Utánvétel, tehát amikor átveszed a csomagot akkor fizeted ki. A futároknál lehet kártyával és kézpéznben is fizetni.
Foxpost automatánál csak bankkártyával lehet fizetni.

Online bankkártyás fizetésre is van lehetősés Barion és Paylike fizetőkapun keresztül. Mindkét lehetőség maximális biztonságot nyújt, ezért is választottuk ezt a két céget.

Banki átutalás, ebben az esetben egy bankszámlaszámra kell elutalni a rendelés értékét, és az összeg beérkezése után feladjuk a csomagot.
Az átvételkor már nem kell fizetni, csak átvenni a csomagot

Útmutató a megfelelő autó led választásához

A led szettekről rengeteg információt lehet találni az interneten, de a legtöbb cikk elavult, mivel a led technika is folyamatosan fejlődik. Biztosan te is olvastad már, hogy a ledeknek a vetítési képe nem egyezik a gyári izzókéval, ezért vakíthatnak. Ez valóban így van a gagyi izzók esetében, de a jó minőségű kivitelek már bőven felül múlják a régi halogén izzókat. 
Az útmutatóban szeretnénk segíteni, hogy te is megismerd, mire kell figyelni a led izzó kiválasztásakor, és a beszerelése, beállítása során. 

autoled regi uj tipusok - Royal Tuning autó és motoros kiegészítő webshop

A fényszórók típusai és funkciójuk:

Először is fussuk át, hogy milyen típusai és funkciói vannak a lámpáknak.

A jármű fényszóróinak vetítési képe fontos tervezési jellemző, amely közvetlenül befolyásolja a vezetés biztonságát és élményét. A különböző fényszóró típusok közül a tompított a legfontosabb. Ezt használjuk a leggyakrabban az útjaink során. 

A távolsági fényre vagyis a reflektorra ritkábban van szükségünk. Kisebb forgalmú éjszakai utak során viszont nagyon fontos, hogy megfelelően emelje a fényerőt, hiszen így akár több száz méterrel előrébb látunk.

A ködlámpára leggyakrabban ősztől tavaszig van szükségünk, hisz ilyenkor gyakori az erős köd. A biztonságos vezetéshez elengedhetetlen a megfelelő erősségű ködlámpa megléte.

Tompított fény:

A tompított fényszórók meghatározott szögben vetítik ki a fényt, a fénysugár egyik oldala magasabb, mint a másik. Az aszimmetrikus forma biztosítja, hogy a járművezetők jól lássák az előttük lévő utat, ugyanakkor elkerüljék a szembejövő forgalom elvakítását. Jobb oldali közlekedés esetén a tompított fényszóró bal oldala alacsonyabb, bal oldali közlekedés esetén a jobb oldala alacsonyabb. Ez segít elkerülni a szembejövő járművezetők elvakítását. 

auto led izzo beallitasa tompitott - Royal Tuning autó és motoros kiegészítő webshop

Távolsági fény: 

A távolsági fényszórók ezzel szemben egyenes, párhuzamos módon vetítik ki a fényt, hogy maximalizálják a megvilágítási távolságot. Szélesebb lefedettséget biztosítanak, hogy nagyobb sebességeknél megnöveljék a reakcióidőt. A távolsági fényszórókat csak akkor szabad használni, ha nincsenek szembejövő járművek, mivel súlyosan akadályozhatják a láthatóságot.

auto led izzo beallitasa tavolsagi - Royal Tuning autó és motoros kiegészítő webshop

Ködfényszóró:

A ködlámpák keskeny és hosszúkás vetítési képpel rendelkeznek.Alacsonyan vannak elhelyezve, így nem zavarják a szembejövő járművezetők látóterét. Alacsonyabb elhelyezésük megakadályozza, hogy a fény közvetlenül a többi autós szemébe világítson. A fókuszált, mégis átható fénysugár hatékonyan vágja át a sűrű ködöt és az esőt, hogy javítsa a látási viszonyokat.

20230106 164429 - Royal Tuning autó és motoros kiegészítő webshop

Mitől lesz jó a LED-es fényszóró izzó vetítési képe?

A legjobb láthatóság és biztonság érdekében olyan vetítési képet kell elérni, amely egyenletes, fényes és nem vakító.
Amikor a halogén fényszóró izzókat LED-re cseréled, az egyik legfontosabb tényező az, hogy a LED-chipek mennyire pontosan utánozzák az eredeti fényszóró halogén izzószálát.

Röviden, olyan LED-es fényszóró izzót keress, amelyek minél inkább megegyeznek az eredeti halogén izzószál méretével, alakjával és helyzetével. Ez segít a legjobb vetítési képet biztosítani. Így a növelt fényerő ellenére sem lesz vakító a fényszóró.

+1 tipp: A webshop kínálatában több száz led szett található meg, a leírtak alapján könnyedén megrendelheted a számodra megfelelő led szettet.

Felsorolunk néhány kulcsfontosságú tényezőt:

-A fényforrás helyzete: A modern LED izzókat úgy tervezték, hogy utánozzák a halogén izzókban lévő izzószál helyzetét, hogy optimális fénysugárképet érjenek el, amely nagyban hasonlít a halogén fényszórókéhoz. Minél közelebb van a LED fényforrás a halogén izzószál pozíciójához, annál jobb lesz a vetítési képe.

autoled izzo velemeny - Royal Tuning autó és motoros kiegészítő webshop

-A fényforrás mérete: A LED fényforrások koncentráltabbak, mint a halogén izzószálak. A fényforrás szélességének, tehát a két LED-lap közötti távolságot mérve – a lehető legközelebb kell lennie az eredeti halogén izzószál szélességéhez. 

Az M4 Series LED vagy Grey Series LED fényszóró izzók, amelyek  CSP 3570 LED chipet használunk, szinte miliméterre pontosan megegyeznek a gyári izzók kialakításával. 

auto led izzo beallitasa 1 - Royal Tuning autó és motoros kiegészítő webshop

Röviden, olyan LED-es fényszóró izzót keress, amelyek minél inkább megegyeznek az eredeti halogén izzószál méretével, alakjával és helyzetével. Ez segít a legjobb vetítési képet biztosítani. Így a növelt fényerő ellenére sem lesz vakító a fényszóró.

A LED izzók megfelelő beszerelése és beállítása: 

Miután beszerezted a megfelelő kialakítású led izzókat, már csak a beszerelése és szükség esetén a beállítása van hátra.
Megfelelő beállítással a LED-es fényszórók oda fognak világítani, ahol az optimális láthatóság és biztonság érdekében szükséges. A projektoros lámpák esetében nem szokott szükséges lenni a beállítás, miel itt maga a projektor lencse fókuszálja a fényt. Normál fényszórók esetében azonban érdemes a leírt módon beszerelni és beállítani az új led szetteket.

A fényszórók beállításának alapvető lépései:

Szükség esetén állítsd lejjebb és enyhén jobbra a fényszórót.

auto led izzo beallitasa 2 - Royal Tuning autó és motoros kiegészítő webshop

Feliratkozás

0
    0
    Kosár tartalma
    Üres a kosaradVissza a shopba