Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Citroen C5 váltógomb és váltószoknya

12 készleten
6 499 Ft
/db

Citroen C5 váltószoknya és váltógomb szett

A Citroen váltószoknyákra jellemző, hogy az idősebb autóknál  a szoknya felső rétege elkezd lekopni a váltószoknyáról. Ez a bőrszerű anyag folyamatosan lepereg a szövetről és leszóródik. Ez látványra sem szép, és bosszantó is hogy állandóan összekoszolja a padlókárpitokat.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltószoknyákat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltószoknya lecserélesekor érdemes a váltógombot és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN CITROEN TÍPUSOKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓSZOKNYA ?

Citroen C5

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓSZOKNYA, VÁLTÓGOMB?

A termék kiváló minőségű eredeti bőrből készült. A váltószoknya színe fekete, fekete varrással.

A váltószoknya kerete nincsen benne, de a bőr elő van készítve és méretre van igazítva így egyszerűen átszerelhető az eredeti keretre

A bőr mérete és kialakítása megegyezik a gyári váltószoknyával így tökéletesen illeszkedik a helyére.

A váltógomb 5 sebességes, a rükverc jobbra hátul van feltüntetve.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓSZOKNYÁT ?

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot, a gyári szoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. Az új váltószoknyába be kell tenni a keretet, és ezt követően vissza helyezni a váltó boxba. A váltógombot ezután felfele kell húzni, a váltórúdon egy műanyag adapter van, a váltógomb erre van felnyomva.

 A Citroen modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.