Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

D2S Led izzó 2db

11 készleten
28 999 Ft
/pár

D2S Led szett 12V párban CANbus

A legújabb xenon izzókat helyettesítő D Series ledek kialakítása és fényereje felül múlja a gyári xenonokét.  Minden kritériumnak megfelel, így a legigényesebb vevőink is megtalálják a számításukat ezekkel a led szettekkel. 

Tökéletes vetítési képpel rendelkezik, kimondottan projektoros lámpatestekhez lett  kifejlesztve, kiemelkedő teljesítményt nyújt. 

Hűtése kiemelkedő, passzív és aktív egyben, mivel a hűtése a speciális fém ötvözetnek és hűtőbordáknak köszönhetően passzívan történik, kiegészülve egy beépített ventillátorral.

Fényereje 10000 lumen, melyet teljes egészében hideg fehér fény ként ad le, pontos vetítési képpel!

Canbus kompatibilis az intelligens vezérlőpanelnek köszönhetően, az autó CANbus rendszere nem fog hibát jelezni, ami a sima ledes izzók használatakor gyakori probléma volt. 

Hideg fehér fényű 3570 típusú led chippekkel került kialakításra. A megfelelően beállított lámpák esetén nem zavarja a szembejövő forgalmat, mégis tökéletes látási viszonyt biztosít az autó vezetőjének.

Gyári xenon izzókkal megegyező méretű és kialakítású, így a felfogatása megegyezik a gyári xenon izzókéval. A gyári trafóhoz csatlakoztatható, így nem szükséges hozzá semmilyen átalakítás.

A ledek D2S és D2R típus helyére is betehetőek!

Izzó adatai:

  • Rendszer: 12V 
  • Fogyasztás: 35 Watt
  • Fényerő: 10000 Lumen
  • CANbus rendszerrel kompatibilisek, nem jeleznek kiégett izzót vagy hibakódot.

 

A fény színhőmérséklete 6000Kelvin hideg fehér-jég fehér A teljes ház aluminiumból van, nagy kiterjedésű hűtőbordákkal ellátva Beszerelése semmilyen átalakítást nem igényel, sima izzócserével megegyezik a szerelés mikéntje. Az izzók hossza szinte miliméterre pontosan megegyezik a halogén izzóval "A termék E jellel nem rendelkezik, közúton nem használható"

Miért érdemes led izzóra cserélni a hagyományos égőket?

Mivel a hagyományos izzókkal ellentétben nem egy fémszál izzásával érik el a fény kibocsátást. Ennek köszönhetően a fény is jobban hasznosul, és hőtermelése sincs

Hosszú élettartam

A hagyományos izzók átlagosan 1000 üzemórát bírnak, míg a led izzók 30-100 ezret, és ez a különbség már nem elhanyagolható. Az izzószál hiánya miatt ráadásul az ütödés-rázkodás sem jár az izzó  meghibásodásával.- Olcsó fenntartás. A hosszú élettartamból következik, hogy szinte nem is szorulnak cserére, így érdemes a nehezen szerelhető helyekre is led izzókat tenni. d2s led 2

Helyigény

Az adott méretű lámpatest szinte teljes felületére lehet ledeket felszerelni, így még jobb fényhatást elérve. Ez belső világításnál lehet például nagyon hasznos.

Stabilan leadott fényerő

A led izzók nem vibrálnak a hagyományos izzókkal ellentétben. A szabad szemmel szinte nem is látható vibrálás pedig zavarja-fárasztja a sofőr szemét.

Gyorsan reagálnak

A led izzóknak nincs szükségük felmelegedésre, így felkapcsoláskor azonnal teljes erővel világítanak. d1s led 5

A fényereje 10000 lumen, melyet teljes egészében hideg fehér fény ként ad le, pontos vetítési képpel! Mérete és az izzó gyújtópontja megegyezik a hagyományos izzóéval, így a foncsor megfelelően tudja visszavernia fényét. 

 

A ledek kialakítása megegyezik a gyári izzókéval, mérete viszont minimálisan eltér. A gyujtáspontjuk megegyezik, így fókuszált gyárihoz hasonló fényt biztosít csak nagyobb fényerővel. A csatlakozó megegyezik a gyári D2 csatalkozóval, így nincs szükség átalakításra a használatukhoz.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.