Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Felnicsík szett ezüst fehér -fényvisszaverős-

35 készleten
1 999 Ft
/szett

Felnicsík szett ezüst fehér színben

A felnicsíkokkal szinte fillérekből sportosabb külsö varázsolhatsz autódnak vagy motorodnak A felhelyezése nem tart tovább mint 10perc/kerék, mivel ívre vannak hajtva. Nem kell melegíteni, feszegetni stb lehúzod a csomagolásról és egyszerűen átragasztod az előzöleg zsírtalanított felületet Jó választás lehet a gép színéhez hasonló például sötétzöld motorhoz világos zöld felnicsík, de akár egy fehér autóhoz teljesen elütő piros felnicsík is tökéletes, de ez már Te döntésed!

Autóra motorra egyaránt használható és elegendő is Öntapadós, teljesen vízálló Napfénynek,esőnek kiválóan ellenáll Egy csomag /16 csík/ egy teljes autóra vagy motorra elegendő 18"ig A csíkok szélessége: 9mm

  • Motorra és autóra is jó
  • Fényvisszaverő felülettel
  • Ívre hajtott kivitel

Autóra és motorra is felrakható

A felnicsíkok autó és motor felnire is felrakhatóak. Egy csomag /16 csík/ egy teljes autóra vagy motorra elegendő 13-18"ig A csíkok szélessége: 9mm Ha 18"-nál nagyobb a felni akkor több csomaggal ki lehet pótolni a csíkokat. 

Strapabíró fólia anyagból

A felnicsíkok fólia anyaga strapabíró UV és vízálló anyag. A felülete fényvisszaverős, így fény hatására sokkal jobb láthatóságot biztosít. A hátoldala öntapadós, így könnyedén felrakhatóak. Napfénynek,esőnek és magasnyomású mosónak is kiválóan ellenáll.

Hogyan kell felrakni a felnicsíkokat?

  • A használata elött alaposan le kell takarítani és zsírtalanítani a felniket
  • A felnicsíkokat egyesével fel kell ragasztani a felni peremére
  • A két csík találkozásánál óvatosan egymás mellé kell illeszteni a felnicsíkokat
  • Fontos, hogy a felnicsíkokat csak meleg időben, vagy fűtött helyen lehet felrakni. A ragasztós hátoldala hidegben nem fog tapadni.

   

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.