Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Opel kulcsház

72 készleten
1 990 Ft
/db

OPEL KULCSHÁZ 4GOMBOS

Az Opel kulcsházak a használat során elkophatnak. A kulcsszár elkopik, nehezebben mozog a zárban, a nyomógombok pedig átszakadhatnak. Ha a kulcs gombjai átszakadtak érdemes minél elöbb lecserélni a kulcsházat, mivel a sérülésen bejutó por és nedvesség tönkre teheti a komplett elektronikát így sokszorosára növelve a javítás költségét.

HOGY NÉZ KI A KULCSHÁZ?

Az Opel kulcsház a gyárival megegyező kialakítású, négy nyomógombos. A gombok gumi és szilikon keverékből vannak így kényelmesen használhatóak, nem repednek ki a használat során.

OPEL KULCSHÁZ CSERÉJE

A cseréje nagyon egyszerű, a régi kulcs házból ki kell venni a szervíz kulcsot. A kulcsház szétnyitása után átkell szerelni az új kulcsházba az elektronikát és az immobiliser chippet. A kulcsszárat is át kell helyezni, így nincs szükség a kulcsszár másolására. Ezután a kulcs használatra kész, nem kell külön programozni mivel az elektronika nem lett újra cserélve.  

 

Az Opel modellekhez a Royaltuningnál nemcsak kulcsházat találhatsz, hanem váltószoknyát és váltógombot is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.