Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Toyota váltógomb 5sebességes

9 készleten
4 690 Ft
/db

TOYOTA VÁLTÓGOMB

A Toyota váltógombok is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN TOYOTÁKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB?

Kompatibilis:
Toyota Corolla
Toyota Corolla Verso
Toyota Yaris
Toyota Rav4
Toyota Auris
Toyota Avensis

és egyéb Toyota modellek

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB?

A váltógomb öt sebességes, a rükverc jobbra hátra van rajta ahogyan a képeken is látszik
A váltógomb számlapja fekete, króm kerettel. A váltógomb teste bőrözött.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról le kell tekerni a váltógombot. Az új váltógomb pedig visszatekerni. A rükverckapcsoló felhúzó szerkezete fent marad a váltórúdon, ez az új váltógombba egyszerűen bele fog csúszni.

A Toyota modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

 

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról le kell tekerni a váltógombot. Az új váltógomb pedig visszatekerni. A rükverckapcsoló felhúzó szerkezete fent marad a váltórúdon, ez az új váltógombba egyszerűen bele fog csúszni.

  • A toyota váltógombokból két típus van, ez a zöld pipával jelzett típus. Amelyen a plusz műanyag rajta van, az a másik típus mely a termékek közt megtalálható

toyota valtogomb1

Gyárival megegyező kialakítású!

A Toyota váltógomb a gyárival megegyező kialakítású. 

Öt sebességes, a számlap kiosztása 12345R. 

A számlapja fényes felületű, a váltógomb teste pedig bőrözött kialakítású. Fekete színű, ahogy a képeken is látszik.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.