Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Univerzális váltógomb led világítással 5 sebességes

18 készleten
6 490 Ft
/db

Univerzális váltógomb ledes világítással 

Az univerzális váltógombok kialakításuknak köszönhetően az autótípusok 99%-hoz használható. A váltógomb szett tartalmaz 3 eltérő méretű szűkítőt, így 8 10 és 12mm-s váltórúdra is felszerelhető. Ez a típus a gyári váltógombokhoz hasonló kialakítású teljesen bőrözött testtel, és beépített led világítással rendelkezik.

Amikor hozzá érsz a váltógombhoz, bekapcsol a led világítás, és 10-15 másodpercig világít folyamatosan, majd elalványul és lekapcsol. Nem egy állandó színnel világít, váltja a színeket. A váltógomb beépített akkumlátorral rendelkezik, amelyet USB kábelen keresztül lehet tölteni. A váltógomb szett tartalmazza a töltőkábelt, illetve a szivargyujtós töltő fejet is. A váltórúdra a megfelelő méretű szűkítő rudat kell tenni és erre megy rá a váltógomb. A gomb a felhelyezést követően 2 darab hernyócsavarral rögzíthető A szett tartalmazza a szűkítőrudakat és a csavarokat is

Szett tartalma:

Váltógomb Szűkítőrúd 3 méretben USB töltőfej, illetve kábel

OLYAN VÁLTÓGOMB HELYÉRE NEM TEHETŐ, AMELYNÉL A RÜKVERCKAPCSOLÓT FEL KELL HÚZNI TOLATÁSKOR.

 

Gyárival megegyező kialakítású!

Öt sebességes számlapot tartalmaz a szett. A számlapja fényes felületű, a váltógomb teste pedig bőrözött kialakítású. Fekete színű, ahogy a képeken is látszik.  

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

A cseréje nagyon egyszerű, a közbetéteknek köszönhetően. A régi váltógombot elkell távolítani, és a váltórúdra fel tenni a megfelelő méretű közbetétet. Erre kell rátenni a váltógombot, és oldalról megfogatni a csavarral.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.