Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Belső autóápoló csomag

Nincs készleten
4 590 Ft
/csomag

Belső autóápoló csomag

Ha szereted tisztán tartani az autód kárpitját és belső elemeit akkor erre a belső autóápoló csomagra biztosan szükséged lesz!

Ezzel a készlettel tökéletesen megtudod tisztítani az autód belső elemeit.

Ha nem te szeretnéd összeválogatni a termékeket, akkor az előre összeállított csomag tökéletes választás. 

Úgy állítottuk össze a csomagot, ahogyan mi is használnánk őket egy egy tisztítási munkához. Ár érték arányban a legjobb termékeket tartalmazzák. 

A csomag tartalmaz egy Q11 Kárpit tisztító sprayt, Q11 műanyagápoló krémet, mikroszálas törlőkendő és egy ajándék szellőzőrács tisztító kefét

 

Kárpittisztító spray

Autókárpit és autószőnyeg tisztítására kifejlesztett szer, amely összegyűjti a porszemeket és újszerűvé varázsolja az autó belterét.

Gyorsan és hatékonyan lehet vele a kárpitokat kitisztítani. A MultiAction formulának köszönhetően felold minden szennyeződést. Ezt követően könnyedén kitakarítható a kárpitokba bele ragadt kosz.

Használata egyszerű és kényelmes.
A kárpittisztítót a felületre kell permetezni, majd pár perc várakozás után kárpittisztító kefével vagy mikroszálas ronggyal át kell dörzsölni.

Űrtartalom:500ml

karpit tisztito spray

Műanyagápoló krém

Egyszerre tisztítja és ápolja a műszerfalat és a műanyag elemeket. A napi használatból eredően az autó belső tere is koszolódik. A műanyagok nem olyan kényesek mint a szövet kárpit elemek de mindenkép érdemes letakarítani ezeket a részeket is.

A műanyag elemekre tapadt kosz eltávolítása után visszakapja eredeti fényét.

Krém szerű állagának köszönhetően hosszantartó réteget képez ami taszítja a port így nehezebben koszolódik vissza.

A használata egyszerű, szórófejes így közvetlenül a műszerfalra is lehet fújni, vagy egy mikroszálas kendőre és így áttörölgetni a műanyag elemeket.

Kellemes NewCar (új autó) illatú.

Űrtartalom: 300ml

muszerfal apolo krem

Mikroszálas törlőkendő 30*40cm

A mikroszálas törlőkendők manapság igen elterjedtek, mivel anyaguknak köszönhetően sokkal könnyebb és környezetbarátabb módon lehet velük tisztítani.

Kimondottan autóápolásra lett kialakítva ez a törlőkendő. Az autó belső és külső takarítására is használható.

A mikroszálas kendőknél egy fontos adat a gsm szám, amely megmutatja hogy az adott anyag milyen sűrű, milyen jó a nedvszívó képessége. Ennek a kendőnek az értéke 600gsm, így kiváló nedvszívó képességű.

Puha és sűrű anyagú így az érzékenyebb belső elemeket is lehet vele tisztítani.

Kijelzőket, műszerfalat és akár magasfényű belső díszléceket is átlehet vele törölgetni. Felold és magába szív minden szennyeződést és zsíros foltot.

mikroszalas torolkozo 3 1

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.