Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Chevrolet váltógomb 6 sebességes


6 készleten
3 999 Ft
/db

Chevrolet VÁLTÓGOMB

Még a Chevrolet váltógombok is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB?

A váltógomb hat sebességes, a rükverc balra előre van rajta ahogyan a képeken is látszik
A váltógomb számlapja fényes, a váltógomb teste fekete és a gyárihoz hasonlóan erezett mintázatú. A rükverckapcsoló króm gombbal együtt van szerelve, kompletten ahogy a képeken is látható

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot.  Egy recés részre van rápréselve, erről kell csak lehúzni majd az új váltógombot egyszerűen vissza kell helyezni. A váltószoknyához alulról egy műanyag gallér fogja, ezt egy mozdulattal le lehet pattintani.

A Chevrolet modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Gyárival megegyező kialakítású!

A Chevrolet váltógomb a gyárival megegyező kialakítású. 

Hat sebességes, a számlap kiosztása R123456

A számlapja fényes felületű, körbe krómkarikával. A váltógomb teste fekete színű, ahogy a képeken is látszik.

A rükverc felhúzó kapcsolóját is tartalmazza.

chevrolet_captiva_valtogomb_6sebesseges (3)

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

A cseréje nagyon egyszerű, a váltószoknya keretét ki kell pattintani, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot.  Egy recés részre van rápréselve, erről kell csak lehúzni majd az új váltógombot egyszerűen vissza kell helyezni. A váltószoknyához alulról egy műanyag gallér fogja, ezt egy mozdulattal le lehet pattintani. 

chevrolet_captiva_valtogomb_6sebesseges (2)

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.