Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Citroen Nemo váltógomb váltószoknya

Nincs készleten
4 990 Ft
/db

CITROEN NEMO VÁLTÓGOMB VÁLTÓSZOKNYA

A Citroen váltógombok is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN CITROENEKHEZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB VÁLTÓSZOKNYA SZETT?

Citroen Nemo

Peugeot Bipper 2007-2016

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB?

A váltógomb öt sebességes, a rükverc jobbra hátra van rajta ahogyan a képeken is látszik.
A váltógomb és a váltószoknya is fekete

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje nagyon egyszerű, a váltószoknyát le kell húzni a pereméről, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot.  Egy recés részre van rápréselve, erről kell csak lehúzni majd az új váltógombot egyszerűen vissza kell helyezni.

 A Citroen modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

citroen nemo valtoszoknya valtogomb 1

Gyárival megegyező kialakítású!

A Citroen váltógomb és váltószoknya a gyárival megegyező kialakítású. 

Öt sebességes, a számlap kiosztása 12345R. 

A számlapja fényes krómozott felületű, a váltógomb teste pedig erezett kialakítású. Fekete színű, ahogy a képeken is látszik.

A váltószoknya a beépítőkerettel együtt van szerelve. Fekete színű, fekete varrással.

citroen nemo valtoszoknya valtogomb 2

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

 A váltószoknya keretét ki kell pattintani. A váltógombot ezután felfele kell húzni, a váltórúdon egy műanyag adapter van, a váltógomb erre van felnyomva. Fontos, hogy a váltógomb alatti műanyag adapternek a váltórúdon kell maradnia. Ez gyakran meg van repedve így érdemes ebből is rendelni a váltógombbal együtt.

  • A gyári váltógomb adapter is felhasználható az új váltógombhoz. Azonban gyakran repedt-törött, így érdemes ezt az alkatrészt is megvenni a váltógomb mellé.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.